Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık; “Yükseliş Ortaokulumuzun başarıları üstüne; Yükseliş Anadolu Lisemizin üniversite sınavlarındaki güzel dereceleri de gelince Yükseliş Eğitim Kurumları olarak başarılarımız adeta taçlandı.”

Yükseliş Anadolu Lisesi’nde üniversite sınavlarında elde edilen dereceler yüzleri güldürdü. Yükselişin öğrencileri ilk 1000 ve ilk 5 binde yer almayı başardılar. Yükseliş’in 2 öğrencisi ise ilk bine 3 derece ile girdiler.

Serik’in köklü kurumlarından Yükseliş Eğitim Kurumları bünyesindeki Yükseliş Anadolu Lisesi’nden bu yıl mezun olarak üniversite sınavlarına giren öğrenciler başarılı sonuçlar elde ettiler. Yaklaşık 2.5 milyon öğrencinin katıldığı YKS sınav sonuçlarına göre Yükseliş Anadolu Lisesi öğrencilerinde 2’si ilk binde, 8 tanesi ilk 5 binde yer aldılar. Eşit ağırlık, sayısal, sözel ve dil puanlarına göre Yükseliş Eğitim Kurumları bünyesindeki Yükseliş Anadolu Lisesi’nden 8 öğrenci ilk 5 binde 14 derece yaptılar. Yükseliş’in 2 öğrencisi ise ilk bine 3 derece ile girdiler. Zirveye ismini yazdıran öğrenciler, okullarına, ailelerine ve öğretmenlerine büyük gurur yaşattılar.

Topçuoğlu; “Şampiyonların okulu”

Yükseliş Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Halil Topçuğlu elde edilen bu önemli başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek bu başarıların, öğretmenler, öğrenciler, aileler, idareciler ve Yükseliş Eğitim Kurumları’nın emekleri ve gayretleri ile ortaya çıktığını belirtti. Topçuoğlu; “İlçemizdeki en başarılı on öğrencinin ilk altısı Yükselişli. Eğitimde kalitenin devamlılığın, kararlılığın adı olan Yükseliş Anadolu ve Fen Lisesi 2012’den beri başarılı olma geleneğini ‘Şampiyonların Okulu’ unvanını sürdürdü. Pandemi sürecinde eğitim öğretimi internet üzerinden sürdüren, işlenmesi gereken konuları tamamlayan, eski konuları tekrar eden, deneme tekrar sınavlarını hijyen kuralları dahilinde öğrencilerine ulaştıran okulumuz bu başarıyı yakaladı.” şeklinde bilgi verdi.

Çalık; “Büyük emekler harcadık”

Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık ise LGS’de alınan çok başarılı sonuçlar sonrasında, üniversite sınavlarında alınan ülke çapındaki başarılardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Necmettin Çalık elde edilen başarılar hakkında şu değerlendirmeleri yaptı; “Yükseliş Ortaokulumuzun başarıları üstüne Yükseliş Anadolu Lisemizin üniversite sınavlarındaki güzel dereceleri de gelince Yükseliş Eğitim Kurumları olarak başarılarımız adeta taçlandı. Bu başarılar elbette kolay olmuyor. Üstelik bu yıl tüm dünyada olduğu gibi bizde de yaşanan pandemi sürecinde Yükseliş Eğitim Kurumları olarak bütün öğrencilerimizle her türlü iletişim imkanını kullanarak bire bir ilgilendik büyük emekler harcadık. Elde ettiğimiz sonuçlara baktığımda bu emeklerin karşılığını hep birlikte aldığımızı gördük. Ben bu taçlanmış başarılardan dolayı, tüm idarecilerime, tüm öğretmenlerime, tüm öğrencilerime, bütün velilerime ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi