AKDENİZ Üniversitesi Tıp Taksi Durağı şoförleri, üniversitenin kurucu Rektörü Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu'nun vefatı nedeniyle, her zaman yanlarına olup desteğini esirgemeyen hocalarını yaptırdıkları posterleri taksilerine asarak vefa örneği gösterdi.

Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içinde öğrencilere, çalışanlara ve hastalara 24 saat aralıksız hizmet veren Tıp Taksi Kooperatifi Başkanı Cafer Yağcı ve Başkan Yardımcısı Recep Bozkurt, 30 taksiyle bu hizmeti üniversitenin kuruluşundan bu yana verdiklerini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi kurucu rektörü Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu'nun vefatını duyduklarında büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Recep Bozkurt, "Hocamız kuruluştan bu yana hep bizlerin yanında oldu. Her sıkıntımıza çare oldu. Bu hizmeti vermemizde büyük yardımları oldu. Haberi aldığımızda çok üzüldük. Arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hocamızın bir fotoğrafını üniversite yönetiminden istedik ve poster haline getirip taksilerimize astık. Hocamıza vefa borcumuzu böyle ödeyebileceğimizi düşündük" dedi. DHA

Editör: Haber Merkezi