Serik Belediyespor, yarın Van deplasmanında Van Spor Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadelesini sürdüren Serik Belediyespor, ligin 13. Haftasında Van Spor Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Serik’in amacı zirve mücadelesi veren rakibinde puan ya da puanlar almak.

Van Atatürk Stadyumu’nda yarın saat 13.00’da başlayacak olan müsabakanın hakemliğini Ordu bölgesi hakemlerinden Volkan Şeker yapacak. Şekerin yardımcılıklarını ise Amasya bölgesi hakemlerinden Emre Aslan ve Servet Bozkurt yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Sinop bölgesinden Erdal Yılmaz görev alacak. Van, Serik müsabakasının gözlemcisi Salim Duran olurken, temsilcilik görevini Yalçın Gül ve Levent Çakmur üstlenecek.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta geride kalan 12 hafta sonunda Serik Belediyespor, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Serik oynadığı 12 maç sonunda topladığı 20 puanla ligde 5. Sırada bulunuyor.

Ev sahibi Van Spor Futbol Kulübü ise geride kalan 12 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 24 puanda ve sıralamada 3. Sırada bulunuyor.

Serik Belediyespor son haftalarda formda olan rakibi karşısında iyi bir skor alarak zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. Van ise son 4 maçta yakaladığı galibiyet serisini sürdürme peşinde olacak.

Van Spor Futbol Kulübü- Serik Belediyespor maçı kırmızı gurpta haftanın önemli müsabakalarından birisi olacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi