QM (QualityManagment) ödülleri düzenlenen törenle dağıtıldı. Gloria Otelleri en iyi marka özel ödülü ve en titiz yönetilen oteli ödülünü aldı.

İki yıldır pandemi nedeniyle sıkıntı yaşayan turizm sektörü, QM (QualityManagment) Ödül Töreni ile moral buldu. Gecede 74 farklı kategorinin en iyileri ödüllendirildi.

Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen QM-QualityManagmentAwards (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Antalya Hotel Su’da gerçekleştirilen muhteşem bir gece ile dağıtıldı. Toplam 10 kategoride 74 kişi ve kuruluş, “Turizmin En”leri ödüllerinin sahibi oldu. Kalabalık bir turizmci grubunun katıldığı ödül töreni, sektörün bir araya gelip bilgi alışverişi yapması açısından da büyük yarar sağladı. Pandemi döneminden en fazla etkilenen sektör olan turizmin bu yılki ödülleri “Kalite hiç bu kadar önemli olmamıştı” mottosu ile dağıtıldı.

Gecede en iyi marka özel ödülü Gloria otelleri adına Hayrettin Özaltın’a verildi. Öte yandan ikinci olarak da Türkiye’nin en titiz yönetilen oteli ise Özaltın Grubunda yer alan Gloria Golf Oteller grubuna verildi.

Gecede en iyi marka özel ödülünü Özaltın Yönetim kurulu Başkanı Hayrettin Özaltın adına temsilen Gloria Oteller Yönetim Kurulu Baş danışmanı Fatih Kabadayı’ya verildi.

Türkiye’nin en titiz yönetilen oteli ödülü ise üçüncü kez üst üste alan Gloria Golf Resort Otel adına Otelin Genel Müdürü Sinan Aybattı’ya verildi.

Haber Merkezi

Sinan Aybattı


FATİH KABADAYI


Editör: Haber Merkezi