Halil Deligöz; “Kulübümüz 2. Ligde mücadele eden, marka değeri olan güçlü bir takımdır. Bizim önceliğimiz koşan, mücadele eden, seyir zevki verecek olan bir takım oluşturmaktır.”

TFF 2. ligde mücadele eden Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz, Serik kamuoyuna bir basın açıklaması yayınladı. Serik Belediyespor Başkanı Halil Deligöz, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarından, alt yapı ve kamp çalışmalarına kadar önemli açıklamalarda bulundu.

“Önceliğimiz koşan, mücadele eden bir takım oluşturmak”

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz, açıklamalarında şunları söyledi; “Öncelikle bu ligi tanıyan, bu ligde başarısı olan Teknik Direktör Bülent Akan ve ekibi ile anlaştık. Ardından iç transferde 5 oyuncumuz ile anlaştık. Daha sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer komitemiz ile birlikte kulübümüzün mali disiplinini bozmadan transferlerimiz yaptık, yapamaya devam edeceğiz. Bizim önceliğimiz koşan, mücadele eden, seyir zevki verecek olan bir takım oluşturmaktır. Bunun içinde elimizden gelen gayret ve çabayı fazlasıyla gösteriyoruz. 12 Temmuz’da yeni sezon çalışmalarımız başladı. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yapıyoruz. Öncelikle şunun bilinmesini isterim: Kulübümüz 2. Ligde mücadele eden, marka değeri olan güçlü bir takımdır. Bizim; oyuncularımıza ve teknik ekibe güvenimiz sonsuzdur. Başarılı bir takım oluşturmaya çalışıyoruz.”

“Alt Yapıya Önem Veriyoruz”

Geçtiğimiz sezon alt yapımızdan A takımımıza kazandırdığımız 4 oyuncumuz ile yolumuza devam ediyoruz. Yeni sezon öncesi alt yapı hocalarımızdan gelen rapor doğrultusunda 9 oyuncumuz A takım antrenmanına davet edildi. Teknik heyetin değerlendirmesi sonucu 3 oyuncumuz; 16 yaşındaki Batuhan Atal, 17 yaşındaki kaleci Alirıza Karaman ve 19 yaşındaki Berkant Eren, takımımızla birlikte antrenmanlara devam ediyor. 23 Temmuz’da Afyon’da başlayacak 2. Etap kampımızda bu oyuncularımızda yer alacaktır. Buradan alt yapı koordinatörü ve hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Kadriye Mahallesi’ndeki tesisimizin eksikliklerini gidermeye devam ediyoruz. İnşallah; sezon başlamadan çok iyi bir hale gelecektir. Bizlere her konuda destek veren, güç veren Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan ve çalışma arkadaşlarına yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim.”

Başkandan Bayram Mesajı

Kurban Bayramı vesilesi ile vatandaşların bayramlarını da kutlayan Başkan Halil Deligöz; “Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen dayanışma geleneğinin en özel günlerinden olan Kurban Bayramı’na uluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Kurban Bayramı’nın camiamıza, sporcularımıza, taraftarlarımıza ve tüm halkımıza mübarek olmasını diler, herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim.” Dedi

Haber Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi