TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET'in desteğiyle geliştirilen İşimiz Temiz Projesi protokol imza töreniyle resmi olarak başladı.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET'in desteğiyle geliştirilen 'İşimiz Temiz Projesi'nin resmi protokolü, Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Regnum Carya Otel'de düzenlenen 'İşimiz Temiz Proje Bilgilendirme Toplantısı'nda imzalandı.

Toplantıda MEB Araştırma, Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Cüneyt Akçapınar, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Antalya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi - TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ile MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve TOBB yetkilileri hazır bulundu. Protokol imza töreniyle başlayan ve gün boyu süren toplantıda Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen eğitmenlere proje mekanizması, eğitici rol ve sorumlulukları, eğitim programları, yetişkin eğitimi prensipleri ve sosyal etki çalışması başlıkları altında bilgilendirmeler yapıldı.

Hizmet sektöründeki mikro işletmelere yönelik hijyen eğitim programlarını kapsayan projenin Muğla, Antalya ve İzmir'den toplam 40 halk eğitimi merkezi eğitmeni bir araya gelerek eğitim içerikleri ve proje dokümanlarını inceledi, projenin yol haritası üzerine fikir alışverişinde bulundu. Toplantı sonunda katılım belgesi alan eğitmenler, halk eğitim merkezlerinde işletme sahibi kursiyerlerle buluşmaya başlayacak. DHA

Editör: Haber Merkezi