Grup Pehlivanlar Taraftar Grubu Derneği bir açıklama yaparak birlik beraberlik mesajı verdi.

Grup Pehlivanlar Taraftar Derneği Serik Belediyespor ile ilgili bir açıklama yaparak, yönetime, takıma ve teknik heyete destek olunması gerektiğini belirtti.

Grup Pehlivanlar Taraftar Derneği’nin açıklaması şöyle; “2. Lig’de 2. sezonumuza başladık. İlk 3 hafta sonunda 1 galibiyet 2 mağlubiyet ile 3 puanımız var. Daha sezonun başındayız. Taktir edersiniz ki tamamı yeni olan kadroların uyum sorunu genellikle hemen sağlanamaz bu bağlamda sabırlı olmalı ve kesinlikle takımımızı desteklemeliyiz. Serik sporumuza kişiler üzerinden değil kulüp bazında bakmalıyız, kulüp menfaatlerine ve başarılarına hepimiz katkı sağlamalıyız. Biliyoruz ki bu takım hepimizin iyi günde sahnede olmak kolaydır kötü günde sahnede olmak gerçek taraftarın işidir.

Biz Serikspor’u her şeyden çok seviyoruz. Nasıl 3. Lige çıktığımızda tüm ilçe el ele verip başardıysak biz inanıyoruz ki bu kötü günleri de omuz omuza ve el ele vererek atlatarak ve güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Herkesten ricamız, yönetime, takıma ve teknik heyete destek olmamız lazım. Biz bir aileyiz aile içi tartışmaları dünde kaldı bugün birlik olma günüdür. Bizler Grup Pehlivanlar Taraftar Grubu olarak armanın üstünde birşey tanımıyoruz. Kulüp menfaatleri için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya da hazırız. Armanın olduğu her yerde takımımızı kayıtsız şartsız destekleriz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi