TURİZM kenti Antalya'da güneşli havayı fırsat bilenler, Konyaaltı sahiline geldi. Zirvesi karla kaplı Toros Dağları manzarası eşliğinde denize girenler keyifli anlar yaşadı.

Yurdun büyük bölümünde soğuk hava ve kar etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya'da da hava sıcaklığı önceki haftaya göre düşmesine rağmen gün içerisinde 13 dereceye ulaştı. Güneşli havayı fırsat bilerler de soluğu Konyaaltı sahilinde aldı. Sahile gelen vatandaşlar ve turistler, güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazıları otururken, bazıları da zirvesi karla kaplı Toros Dağları manzarası eşliğinde sıcaklığı 18 derece olan denize girdi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün önceki gün yaptığı orta derece don uyarısına rağmen havanın bahar aylarını aratmaması Konyaaltı'ndaki otellerde tatil yapan turistleri de sevindirdi. Bir turist çocuğuyla birlikte sahilde bol bol selfie çekip tatil anıları biriktirdi.

Çocuklar için sahilde dolaşan bir baloncu da renkli görüntü oluşturdu. Üzerinde çizgi film kahramanlarının resimlerinin bulunduğu farklı boylardaki balonları bir araya getirerek yürüyen baloncu, bir yandan havanın tadını çıkarırken bir yandan da satış yaptı. DHA

Editör: Haber Merkezi