REGNUM Carya, özel günler, kutlamalar ve konsept düğünleri dünya standartlarında gerçekleştiren ilk otel olmaya hazırlanıyor.

Sadeliği ve ince zevklere hitap eden lüks detaylarıyla dikkati çeken Regnum Carya, yeniliklere güçlü yatırım yapmaya devam ediyor. Konsept düğünlerin, dünyaca ünlü konserlerin adresi olan otel, sahne şovları, dünya mutfaklarından en özel lezzetlerin sunulduğu zengin gastronomisi ve lüks dekorasyon detaylarıyla dünya listelerine girmeye aday. Yurt dışından gelen organizasyon taleplerinin yeni sezon ile birlikte daha da artması bekleniyor.

AÇILIŞI ÖZEL BİR DAVETLE GERÇEKLEŞTİ

Kısa süre önce dünya evine giren Regnum Carya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün yakın çevresi ve Öztürk ailesinin ileri gelenlerinin katıldığı evlilik sonrası seremonisi ve konsept partilerin yer aldığı 3 gece 4 gün eğlence programında etkinlik alanı ilk kez görücüye çıktı. Uzun ve özenli bir çalışmayla oluşturulan alan, iş, cemiyet ve sanat çevrelerinden yerli yabancı birçok ünlü ismi ağırladı. Sürprizlerle dolu özel davete Bayern Münih'in yıldız forveti Robert Lewandowski, Hollanda'nın dünyaca ünlü eski futbolcularından Clarence Seedorf'un yanı sıra ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı gibi sanat, spor ve magazin dünyasından ünlüler de yer aldı.

Misafirlerin büyük beğenisini toplayan davet mekanına şimdiden yoğun bir talep olduğunu paylaşan Ali Şafak Öztürk, dünya standartlarında organizasyonlara kapılarını açan bir yatırım yaptıkları için mutlu olduklarını paylaştı. Ali Şafak Öztürk, "Özellikle düğün ve kutlamalarda lüks konseptinin tüm dünyada trend haline geldiğini biliyoruz. Ülkemizde bu anlamda taleplerin kısıtlı oranda karşılandığını ve özellikle yurt dışından gelen talepleri yeterince karşılayamadığımızı gözlemleyerek bu alanda fark yaratacak bir oluşum için kolları sıvadık. Ortaya her detayında lüks ve özgün konseptlerin öne çıktığı ve tamamen özel organizasyonların cazibe merkezi olacak bu muhteşem alanı inşa ettik. Kısa sürede bu alanda tüm dünyada isim yapmış adreslere rakip olacağımıza ve yurt dışından birçok büyük ölçekli organizasyona ev sahipliği yapacağımıza yürekten inanıyorum" dedi. DHA

Editör: Haber Merkezi