Foto Galeri WebTV

28 Eylül 2022 Çarşamba  17:27
Arkın:“İhtiyacımız Olan Şey Birlik, Beraberliktir''
Süleyman Arkın, “Bizlerin bugün en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir. Onurlu ve şuurlu bir duruşla ‘Ben Türk'üm diye haykıranların sesi olmaya devam edeceğiz.”
 

QR Kodu
 

Süleyman Arkın, “Bizlerin bugün en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir. Onurlu ve şuurlu bir duruşla ‘Ben Türk'üm diye haykıranların sesi olmaya devam edeceğiz.”

Serik’te geçtiğimiz ay Ülkü Ocakları Serik İlçe Başkanlığına atanan Süleyman Arkın yeni yönetimi ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi.Yörükoğlu restoranda düzenlenen kahvaltı programına Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Süleyman Arkın, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Programı öncesi bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Serik ilçe başkanı Süleyman Arkın şunları söyledi; “Türk İslam Davasını benimsemiş, benlik duygusunu terk edip sadece Yüce Allah'ın hizmetine koşan değerli dava arkadaşlarım, Serik’imizin kıymetli basın mensupları; Sizleri Allah'ın Rahmetini, Keremini ve Bereketini dileyerek en kalbi duygularımla selamlıyorum. Serik Ülkü Ocakları'nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

“İhtiyacımız Olan Şey Birlik, Beraberliktir”

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Sayın Ferhat Aksoy Bey'in taktiri ile, Serik Ülkü Ocakları ilçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Teslim aldığımız bu bayrağı daha iyi, daha güzel ve daha başarılı yerlere ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlerin bugün en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir. Ülkücü, Ülkücünün kurdu olmaz ise Ülkücü Hareketin önünde engel teşkil edecek hiçbir durum olamaz. Ülkü Ocakları'nda makamlar ve görevler birer bayrak yarışıdır, teslim aldığımız bu bayrağı, bizlerden sonra bu kutlu görevi üstlenecek olanlara, dün olduğu gibi yere düşürmeden, leke sürdürmeden, kirletmeden teslim edebilmeyi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Cennet Mekan Başbuğ Alparslan Türkeş' bizlere göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Rabbim bizleri, bu kutlu görev ve sorumluluğu hakkı ile yerine getirebilenlerden eylesin.”

‘Ben Türk'üm Diye Haykıranların Sesi Olmaya Devam Edeceğiz”

“Kimsenin şüphesi olmasın, bizler, mazlumların yanında Yunus, zalimlerin karşısında Yavuz, onurlu ve şuurlu bir duruşla ‘Ben Türk'üm diye haykıranların sesi olmaya devam edeceğiz. Bu sesi herkese duyurmak için de siz değerli basın mensubu arkadaşlara çok ihtiyacımız olacak. Ülkü Ocakları; Vatanına, Milletine ve Dinine karşı derin sevgi ve saygı hisleri taşıyan, kendisini Türklüğe adayan genç Ülküdaşların Ocağıdır. Ülkü Ocakları; batıcılığı bir taklitçilik müessesesi haline getiren ve bugün her türlü mesuliyet duygusundan yoksun ve gayesiz bir nesil' in yetişmesine sebep olanlara karşı mücadele eden azimli genç Ülküdaşların Ocağıdır. Ülkü Ocakları; şahsi ihtiras ve menfaat peşinde koşanların değil, dün sahip çıktığı davasına bugün de dört elle sarılanların Ocağıdır. Ülkü Ocakları; Dünya nimetlerine kanmayan, aldanmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Ülküdaşlarına köstek değil destek olanların Ocağıdır. Konuşmamı sonlandırırken, hepinizi Allah'a emanet ediyor, göstermiş olduğunuz sabır ve anlayıştan dolayı hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Teşekkür ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene”

Haber: Osman Türkçe

 
 

 

 

 

reklam

Serik’in Başkanlarından Bahar’a Ziyaret
Serik STK başkanları Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar’ı ziyaret...
3.10.2023 (0)
Eylülde Uyuşturucuya Büyük Darbe
ANTALYA'da eylül ayında yapılan narkotik operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu ...
3.10.2023 (0)
Üniversiteliye Otel Konforunda Yurt
ANTALYA'da 24 bin 357 öğrenci, otel konforunda, aile sıcaklığındaki yurtlarda ün...
3.10.2023 (0)
Çavuşoğlu, Vali Şahin’i Ziyaret Etti
ESKİ Dışişleri Bakanı AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Hulus...
3.10.2023 (0)
Karavan Park Tatilcilerin Yeni Gözdesi
Konyaaltı'nda yerli ve yabancı karavan tatilcilerinin daha güvenli ve konforlu b...
3.10.2023 (0)
Spor Tesisi Yıl Sonunda Hizmette
Ümit Uysal, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Deniz Baykal Spor Tes...
3.10.2023 (0)
''Antalya Deprem Master Planı Konferansı''Düzenlen
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bilim insanlarının katılımıyla depremin...
3.10.2023 (0)
Tur Minibüsü, Kamyona Çarptı: 1 Ölü 11 Yaralı
Serik ilçesinde tur minibüsünün park halindeki kamyona arkadan çarptığı kazada İ...
3.10.2023 (0)
Zeytinde Rekolte Kaybı
Antalya Ticaret Borsası (ATB), zeytin hasadı öncesinde Zeytin ve Zeytinyağı Sekt...
3.10.2023 (0)
Pazarda 'Gürültülü Satış'a 1295 Lira Ceza
Semt pazarlarında insanların dikkatini çekmek için esnafın 'Gel ablacım gel, seç...
3.10.2023 (0)