Lösemili Çocuklar Sağlık Ve Eğitim Vakfı -LÖSEV tarafından gerçekleştirilen “Lösemiyle yolculuk projesi” kapsamında lösemi hastaları ve ailelerinin katıldığı panel düzenlendi.

LÖSEV ‘Lösemiyle Yolculuk’ projesi kapsamında lösemi hastaları ve ailelerin katıldığı panel düzenlendi. LÖSEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel, Özgecan Arslan Kültür Merkezi’nde yapılan panelde LÖSEV vakıf çalışmaları ve ailelere iletilen yardım süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı. Vakfın kayıtlı hastalarına hastalık boyunca yalnız olmadıklarını hissettirmek üzere başlatılan proje kapsamında çeşitli bilgiler verildi.

Panel konuşmacıları Uzman Diyetisyen Selin Uçak, kanser sürecinde beslenmenin öneminden söz ederken, hastaların bu süreçte tercih etmesi gereken beslenme modelleri ve dikkat edilmesi gereken gıdalar hakkında bilgi verdi. Akademik Psikolog Ayşe Büşra İplikçi, kanser tanısı alan kişilerin durumunu başta kabullenmesinin zor olduğunu söylerken ‘Öncelikli olarak hastalığın uzun sürecini kabullenmek durumundayız ki hastalıkla savaşabilelim’ ifadelerini kullandı.

Panel, fotoğraf çekiminin ardından, LÖSEV tarafından ailelere mutlu et paketlerinin verilmesi ile sona erdi.

Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!

Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı.

Siz de vekâleten kurban ve adak bağışlarınızı LÖSEV’e, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi