İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur'un yeğeni Hüseyin Bodur'un sahibi olduğu Boduroğlu Tarım hizmete girdi.

Serikli genç Ziraat Mühendisi Hüseyin Bodur tarafından açılan; zirai ilaç, tohum, gübre, fide bayisi Boduroğlu Tarım’ın açılışı sebebiyle Perşembe günü saat 10.00'da bir tören düzenlendi. Düzenlenen açılış törenine İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Emekli Mülki İdare Amiri Mesut Yılmaz, İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, genç Ziraat Mühendisi Hüseyin Bodur'un arkadaşları, meslektaşları ve davetliler katıldılar.

Yeni açılan iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile Alaaddin İmam Hatibi Mustafa Karataş tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi ve Boduroğlu Tarım hizmete girdi.

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur yeğeni Hüseyin Bodur tarafından açılan işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek; “Değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz bugün burada yeğenimiz Hüseyin Bodur'un zirai iş yerini açmaya geldik hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mesut Yılmaz ise; “Bugün güzel bir tesadüfle değerli genç kardeşimizin iş yeri açılışına katıldık. Bundan dolayı son derece mutluyum. Allah Hüseyin Bodur kardeşimize helalinden hayırlısıyla bol kazançlarını nasip etsin. İnşallah burası gelecekteki iş hayatında daha başarılı günlerinin ilk adımı olur tekrar hayırlı olsun.” dedi.

Açılış sonrası katılımcılar iş yerini gezerek genç ziraat mühendisine ve ailesini tebrik ettiler.

Serik’in eski marangozlarında İbrahim Bodur’un oğlu olan Ziraat Mühendisi Hüseyin Bodur Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu. Sektörde 4 yıl tecrübesi olan genç mühendis bundan sonra Seriklilere Boduroğlu Tarım olarak kendi işyerinde hizmet verecek.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi