Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Antalya Dokumapark’taki festivalde Serik’i temsil ediyorlar.

Kepez Belediyesi tarafından Dokumapark’ta düzenlenen Antalya 2. Kadın Kooperatifleri Festivali’ne Serik’i temsilen Havva Okudan ve ekibinin; kadının güçlenmesi için kadın dayanışması amacıyla kurdukları Serik Kadın Girişimi Kooperatifi de katıldı. Pazar günü sona erecek olan kooperatifler festivaline 26 ilden 51 kooperatif katılıyor.

Antalya 2. Kadın Kooperatifleri Festivali’nde Serik’i ve Serikli kadınları temsil ettiklerini belirten Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kurucu Başkanı Havva Okudan şu bilgileri verdi; “Kısa süre önce Serikli kadınlarımızla birlikte kurduğumuz kooperatifimizde kısa sürede organize olduk, hazırlandık ve üretime geçtik. Hazırlıklarımızı tamamlayarak önemli bir etkinlik olan Antalya 2. Kadın Kooperatifleri Festivali’ne katıldık. Burada ülkemizin bir çok ilinde birçok kadın kooperatifi var. Biz de burada Serik’i temsil ettiğimiz için mutluyuz.

S.S. Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak bu festivalde; bal, domates sosları, salça, erişte, tarhana, zeytin, zeytin yağı, turşu çeşitleri, acı soslar, bebek örgüleri, iğne oyaları, etamin işlemeli havlular, takılar gibi ürünlerin tanıtım ve satışını yapıyoruz. Bütün Seriklileri ve Serikli kadınlarımızı kooperatifimize ve standımıza bekliyoruz.”

Dinç’ten Serikli Kadınlara Destek

CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve yönetimi kurulu üyeleri Antalya 2. Kadın Kooperatifleri Festivali’ne katılan S.S. Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi standını ziyaret ederek destek verdiler. Başkan Dinç ziyaret ile ilgili olarak; “Kadınlar bu ülkeyi ayağa kaldıracak en büyük güçtür. CHP Serik İlçe Başkanlığı olarak üretim yapan kadınlarımızın olduğu Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi standını ziyaret ettik. Kooperatifçilik konusunda bizlere bilgi veren Havva Okudan ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi