SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı ve öne geçtiği maçları kaybetmezken, geriden gelerek 2 kez galip gelmeyi başardı.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Dünya Kupası nedeniyle verilen arada hazırlıklarını futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda ABD milli takımıyla Katar'da bulunan Haji Wright, Türkiye U-19 Milli takımı kampında yer alan Mustafa Erdilman ile sakatlığı bulunan Alassane Ndao yer almadı.

LİGDE ÖNE GEÇTİĞİ MAÇLARI KAYBETMEDİ

Akdeniz ekibi Antalyaspor, ligde oynadığı maçlarda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi ile 16 puanla 11'inci sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlı ekip aldığı 5 galibiyetin 3'ünde ilk golü atan taraf olurken, 2-1 kazandığı İstanbulspor ve 4-2 kazandığı Fatih Karagümrük maçlarında geriden gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Antalyaspor, Ümraniyespor (1-0), Trabzonspor (5-2) ve Sivasspor (2-0) mücadelelerinde ise öne geçerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Antalyaspor öne geçtiği ve puan kaybettiği tek rakibi ise iç sahada 1-1 berabere kaldığı Konyaspor oldu.

KAYBETTİĞİ MAÇLARDA HEP GERİYE DÜŞTÜ

Antalyaspor, kaybettiği maçlarda galibiyet almakta zorlandı. Akdeniz ekibi, Galatasaray (1-0), Gaziantep FK (5-2), Kasımpaşa (2-0), Kayserispor (1-0), Adana Demirspor (3-0) ve Alanyaspor (3-2) maçlarını kaybederken hep ilk golü yiyen taraf oldu.

KAYBETTİĞİ 6 MAÇIN 4'ÜNDE GOL ATAMADI

Kırmızı beyazlılar, ligde kaybettiği 6 maçın 4'ünde rakiplerine gol atma şansı bulamadı. Antalyaspor, Galatasaray, Kasımpaşa, Kayserispor ve Adana Demirspor maçlarını kaybedip rakiplerine gol atamazken, Gazintep FK ile Alanyaspor maçlarında ise gol atma başarısı gösterdi. (DHA)

Editör: Haber Merkezi