İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Serik Temsilcisi Ali Yılmaz ve Temsilcilik Kurulu Üyeleri, deprem, şantiye şefliği ve iş sağlığı ve güvenliği konularındaki farkındalığı arttırmak Serik’te bir dizi ziyaretlerde bulundular.

9 800X533

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Serik Temsilcisi Ali Yılmaz ve Temsilcilik Kurulu Üyeleri ziyaretlerde muhataplarına üzerinde isimleri yazılı olan ve iş güvenliği sembolü sayılan baret hediye ettiler.

3 800X533-6

Ziyaretlerde depremlerin afete dönüşmemesi için yapı sağlığının önemine değinen İnşaat İMO Serik Temsilciliği Başkanı Ali Yılmaz şunları söyledi; “Ülkemiz kültür medeniyetlerinin coğrafyasıdır. Ancak aynı zamanda jeolojik olarak bir deprem kuşağında olduğu da bir gerçektir. Bunu yaşanılan deprem vb. gibi acılarla hep birlikte birçok defa tecrübe ettik.

Bu konudaki farkındalığa destek olan Sayın Kaymakamımız Cemal Şahin’i ziyaret ederek teşekkür ettik. Yeni göreve başlayan Serik Belediye Başkanı Sayın Dr. Kadir Kumbul’a, başkan yardımcılarını ve ekibini de bu kapsamda ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik.

Ayrıca ilçemizde serbest çalışan inşaat mühendisleri ile Serik Belediyesi’nde ve kamuda çalışan inşaat mühendislerini de ziyaret ederek teşekkür ettik.

Haber: Osman Türkçe  

AK Parti  Aşure Dağıttı AK Parti  Aşure Dağıttı

4 450X6002 450X6006 450X6008 450X600-1

Editör: OSMAN TÜRK