Şampiyon Kızlar Başkan Uysal'ı Ziyaret Etti Şampiyon Kızlar Başkan Uysal'ı Ziyaret Etti

Serik ilçesinde turizmci Mahmut Var anısına bu yıl 7'ncisi düzenlenen Golf Turnuvası'nın gelirleri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlandı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Antalya Golf Kulübü sahasında gerçekleştirilen turnuvaya Taurus Golf Kulübü üyesi 100 golfçü katıldı. Bir günlük turnuvada şampiyon Recep Turan oldu. İkinciliği Hasan Ceylan, üçüncülüğü ise Ahmet Çağıl elde etti. Dereceye girenlere ödülleri Taurus Golf Kulübü Başkanı Ali Kızıldağ ile iş insanı Salih Fazlıoğlu tarafından verildi. 

Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Taurus Golf Kulübü Onursal Başkanı Recep Turan, "Bu yıl rahmetli Mahmut Var'ın ölümümün 7'nci yılı. Her yıl ocak ayının ilk haftası yaptığımız bu turnuvanın gelirini Türk Eğitim Vakfı'na bağışlıyoruz. Bu turnuvada sürekli Mahmut Bey adına eğitime destek amacı güdüyoruz. Mahmut Bey kendisi bu tür yardım faaliyetlerinde bulunan bir abimizdi. Dolayısıyla biz o rahmetli olduktan sonra Türk Eğitim Vakfı'yla beraber elimizden geldiği kadar arkadaşların desteğiyle çocuklara yardım etmek istiyoruz. Taurus Golf Kulübü olarak bu tür sosyal faaliyetlerimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi. (DHA)

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN