Akçaalan İlkokulu 1. D Sınıfı Öğrencileri okuma bayramlarını kutladılar.

Akçaalan İlkokulu 1. D sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Ebru Aksoy okuma tutkularını ve başarılarını kutlamak için Okuma Bayramı düzenlendi.

Renkli etkinlikte gösteri sahneye yansıtıldı. Hoş Geldin şiiri ile başlayan gösteriler, Alfabe Rontu, Dans Gösterileri, Mevsimler Rontu, Gezegenler Rontu, Karagöz ve veli Oyunu, MFÖ Gösterisi, Okuma Sevinci, Nasrettin Hoca “Parayı Veren Düdüğü Çalar.” Etkinlikleri şeklinde devam eden program dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Sınıf öğretmeni Ebru Aksoy, etkinliğin başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin ve velilerin özverili çalışmaları sayesinde bu etkinliği gerçekleştirebildiklerini belirten Aksoy, çocukların okuma alışkanlığını geliştirmek adına bu tür etkinliklerin önemini vurguladı.

Okuma Bayramı için konferans salonunu kullanma imkânı sağlayan Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmet Karakaya'ya da teşekkürlerini ileten Mustafa Toşur, iş birliği ve dayanışmanın önemine değindi. Karakaya'nın destekleriyle daha geniş bir alanda düzenleyebildiklerini belirten Toşur, gelecek etkinlikler için de birlikte çalışma temennisinde yer aldı. Ayrıca, yıl boyunca çalışmalarına destek olan velilere teşekkürlerini ileten öğretmen Ebru Aksoy, veli-öğretmen iş birliğinin çocukların eğitimde büyük bir başarıya sahip olduğunu vurguladı. Aksoy, velilerin desteğiyle öğrencilerin başarılarını daha da artırabileceklerine inandığını belirtti. Akçaalan İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, bu güzel etkinlikle okuma sevgisini ve sınıfta bir kez daha tüm toplum göstermiş oldu. Etkinlik okul müdürü Mustafa Toşur’un öğrencilere okuma belgesi vermesi ve madalyalarını takması ile tamamlandı. Öğrenci velileri de öğretmen Ebru Aksoy’a Emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Osman Türkçe

'Tercih Edilmeyen’ Okulun Öğrencileri, Sanayi Esnafının İlk Tercihi 'Tercih Edilmeyen’ Okulun Öğrencileri, Sanayi Esnafının İlk Tercihi

Ak (11)Ak (10)Ak (8)Ak (9)Ak (7)Ak (6)Ak (4)-1Ak (5)-1Ak (3)-1Ak (2)-3

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN