Kaymakam Dr. Cemal Şahin, ilçe merkezinde bulunan kafeterya, pastane, lokanta, beyaz eşya bayisi gibi işyerlerinde sigara denetim ekibinin çalışmalarına katıldı.

2 800X533-31

Denetimlerde sigara içilen alanlar dışında sigara içilmemesi ve işyerlerine asılması zorunlu olan sigara içilmez levhalarının görülen bir yere asılması konusunda uyarıcı levha bulunmayan iş yerlerine uyarılarda ve sigaranın sağlığa zararları konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ağıralioğlu: “Serikspor'a Selamlar”
Ağıralioğlu: “Serikspor'a Selamlar”
İçeriği Görüntüle

Denetimler sırasında Kaymakam Şahin’e İlçe Sağlık Müdürü Müdürü Dr. Seyda Akkaya, Başkomiser Murat Atalay ve sigara denetim ekibi eşlik etti.

Denetimlere katılan Kaymakam Şahin; “Bağımlılıkla Mücadele konusunda ilçe merkezinde bulunan muhtelif iş yerlerinde tütün denetimi gerçekleştirdik. İşyerlerinde yapılan denetim sırasında kapalı yerlerde tütün ve ürünlerinin içilmemesi ve kurallara uyulması bizim için sevindirici. Uyarıcı levha bulunmayan iş yerlerimize gerekli uyarıları yaptık. Sonraki denetimlerimiz sırasında eksikliğin giderilmemesi halinde cezai işlem yapılacağını tebliğ ettik. Sigaranın sağlığa zararları konusunda bilgilendirmelerde bulunduk.” dedi.