Okul Sporları kapsamında düzenlenen Satranç İlçe Birinciliği turnuvası sona erdi. Turnuvaya 110 öğrenci katıldı.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Satranç İlçe Temsilciliği koordinesinde; Serik Okul Sporları Satranç İlçe Birinciliği müsabakaları düzenlendi. 4-5 Haziran 2024 tarihlerinde Serik Bahçesehir Koleji Spor Salonunda yapılan yarışmaya 5 kategoride 110 sporcu katıldı.

Minikler A-B, Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde zorlu mücadeleler yaşandı. 5 Haziran 2024 tarihinde tamamlanan turnuvanın ardından yapılan ödül törenine Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, okul yöneticileri katıldılar.

Bireysel ve okul takımı olarak dereceye girenlere ödüllerini Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fahrettin Canlı, Bahçeşehir Koleji Yöneticileri Halil Alkan ve Levent Arat takdim ettiler.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi; “İlçemizde Okul Sporları Satranç İlçe Birinciliği müsabakalarını düzenlememize katkı sağlayan paydaşlarımız; Serik Bahçesehir Koleji Yönetimine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Satranç İl-İlçe Temsilciliğine, okul yöneticilerimize, satranç antrenörlerine teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı ve okul takımlarımızı tebrik ediyorum.”

Kategorisine göre dereceye girenler şöyle sıralandı:

Minikler -A-

1. Tekeli İlkokulu

2. Gedik İlkokulu

3. Akçaalan İlkokulu

Minikler -B-

1. Akçaalan İlkokulu

2. Gedik İlkokulu

3. Serik Bahçesehir Koleji

Küçükler

1. Tekeli Ortaokulu

2. Gedik Ortaokulu

Kumbul, “Birliğimiz Daim Olsun” Kumbul, “Birliğimiz Daim Olsun”

3. Gazi Ortaokulu

Yıldızlar

1.Tekeli Ortaokulu

2. Gazi Ortaokulu

3. Belkıs Ortaokulu

Gençler

1. Serik Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik A.L.

Haber: Osman Türkçe

Satranç (2)-2Satranç (1)-2Satranç (4)-1Satranç (3)-2Satranç (5)-1

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN