Serik Belediyespor 8. Hafta maçında deplasmanda Tokatspor'u 2-1 mağlup etti.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor Pazar günü Tokatspor ile Tokat'ta karşılaştı. Tokat Gaziosmanpaşa Stadında saat 14.30'da başlayan müsabakanın hakemliğini Kocaeli bölgesi hakemlerinden Mehmet Güngör yaptı. Maçın yardımcı hakemliği görevlerini Şefik Öner, Kağan Yıldızlar, dördüncü hakemliğini ise Serdar Demirkaya üstlendi.

Maç öncesinde son 2 haftada aldığı bir mağlubiyet ve bir berberlikle 5 puan kaybeden Serik Belediyespor'un ligin dibindeki zayıf ekibi karşındaki tek hedefi galibiyetti. Bu hedefle maça başlayan Serik Belediyespor aradığı golü ilk yarının 27. Dakikasında Sefa ile buldu. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca Serik soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda ise Serik farkı açacak olan ikinci golü bulamayınca rakibi Tokatspor gelişen bir atakta 59. Dakikada köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşundan gelen topu filelere gönderen Emrah durumu 1-1 yapan golü attı. Golden sonra ise Tokatsporlu Ali Can gördüğü kırmız kartla oyun dışı kaldı.

1 kişi eksik kalan ve son yarım saati 10 kişi oynayan rakibinden 3 puan almak isteyen Serik Belediyespor maçın 79. dakikasında bir penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Kaan durumu 2-1'e getirdi. Golden sonra Kaan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalınca Serik Belediyespor da 10 kişi kaldı. Maçın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Serik 2-1 galip geldi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi