Bu sezon 1. Ligde mücadele edecek olan Serik Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı'nın rakipleri belli oldu.

Geçtiğimiz sezon 1. Lig final grubuna kalan ancak burada 3. Olan Serik Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 1. Lig'e davet edilmişti. Bu gelişme sonrasında bu yıl Hentbol 1. Liginde Türkiye Hentbol Süper Ligi'ne yükselme mücadelesi verecek olan Serik Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı'nın rakipleri de belli oldu.

Serik, bu grupta geçen sezon final grubunda mücadele ettiği; Aziziye Belediye Spor Kulübü, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü takımları ile yine bu yıl da 1. Lig'te mücadele verecek.

Geçen yıl Türkiye Hentbol Süper Ligi'nden düşen Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün de olduğu grupta, Hentbol Spor Kulübü, Ankara Metropol Spor Kulübü, Ankara Keçiören Spor Kulübü Ankara'dan gelen temsilciler olarak bir üst lig mücadelesi verecekler. Yine Rize, Eskişehir ve Aydın temsilcileri de grupta Serik'in diğer rakipleri olarak yer alıyorlar.

Editör: Haber Merkezi