CHP Serik İlçe Başkanlığı binasında partili kadınlarla bir araya gelen Av. Şafak Toker, yaptığı açıklama ile yapılacak olan CHP Serik Kadın Kolları Başkanlığı için kendisinin de aday olduğunu açıkladı.

AK Parti  Aşure Dağıttı AK Parti  Aşure Dağıttı

Toker yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Öncelikle beni Cumhuriyet Halk Partisi Serik kadın kolları adaylık açıklamamda yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Değerli yol arkadaşlarım geçmişten günümüze partimizin bana vermiş olduğu tüm görevleri elimden geldiğince sizlerin de desteğiyle yapmaya çalıştım ve yapmaya da devam edeceğim.

5 800X600-2

Öncelikle partime 1995 yılında üye oldum. Kadın kolları Antalya il başkanlığı yönetim kurulunda görev yaptım. Serik ilçe başkanlığımızda yönetim kurulunda yer aldım ve ilçe sekreterliği yaptım. Antalya il başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Partimin bana verdiği her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Sandık başı görevi, seçim sonuç tutanağı girişi adliyede seçim sorumlusu ve bilişim görevlerinde bulundum.

Bu bilgi ve birikimimi ülkemizin içinde bulunduğu durumu da göz önüne alarak kadınlarımızın da yoğun talepleri doğrultusunda geçmişteki tecrübelerimin de öz güveni ile partime hizmet etme noktasında önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Halk Partisi Serik kadın kolları başkanlığına siz değerli partililerimin desteğiyle adayım.

Ben birilerinin adayı değil, tüm Cumhuriyet Halk Partisi Serik ilçe örgütümün adayıyım kadınlarımızın sesiyim. Bundan sonra sizlerle birlikte Serik’te her şey çok daha güzel olacak.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK