Serik Belek bölgesinde hizmet veren Eden Nest Exclusive Hotel misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak hedefi ile hizmet veriyor.

Belek'te hizmete açılan 10 odalı VİP butik otel Eden Nest Exclusive, misafirlerine kendilerini evlerinde hissedeceği, sıcak bir ortam sunmak misyonunu benimsemiş. Misafirlerini bir çok farklı imkân sunan Eden, kaliteli hizmeti ve lüks odalarının yansıra, yüzme havuzu, saunası, mini golf alanına da sahip.

Eden Nest Exclusive Hotel yetkilileri tesisleri ile ilgili şu bilgileri verdiler; “Eden Nest Exclusive Hotel, Antalya'nın Belek bölgesinde yer alan bir butik oteldir. Konuklarına kaliteli hizmet, modern ve şık tasarımlı odalar, zengin kahvaltı menüsü, havuz, sauna, VIP transfer, seyahat, golf gibi birçok olanak sunmak ile birlikte misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak için tasarlanmıştır.

Eden Nest Exclusive Hotel ailesi olarak misyonumuzu oluşturan özelliklerimiz; takım ruhu içerisinde tüm çalışanları ile birlikte üstün hizmet kalitesinden vazgeçmeden, güler yüzlü, hijyenik ve sağlık dolu hizmet sunan otelimizde, misafirlerimize kendilerini evlerinde hissedeceği, sıcak bir ortam sunmak öncelikli misyonumuzdur. Beklentileri ve istekleri karşılayan çalışma prensibimizle konuklarımızın bizi daima hatırlayacakları bir tatil sağlamak her zaman değişmez hedefimiz olmuştur.

Sürekli gelişme anlayışı içerisinde kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimiz ile koşulsuz misafir memnuniyetini sağlayarak, sektörümüzün butik oteller açısından öncüsü olmak, güçlü ve güvenilir bir kuruluş olmak ana ilkemizdir.

Otelimiz, 10 odadan oluşmaktadır. 2 tip oda bulunmaktadır. 8 standart deluxe oda, 2 süit 1+1 odalardır. Deluxe odalar 2 kişiliktir. Suit 1+1 odalar 4 kişiliktir. Odalarda mini buzdolabı, TV, klima, wifi vardır.

Oda ve her güne özel kahvaltı hizmeti sunmaktayız. 2 tane açık yüzme havuzu bulunmaktadır. 2 tane Sauna bulunmaktadır. Golf severler için mini golf bulunmaktadır. Geniş bahçesi ile ortak oturma alanları mevcuttur. Mutfak ortak kullanımdır. VIP transfer hizmeti verilmektedir.'

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi