Serik Kaymakamlığı'nın Cumhuriyet' in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında; Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

Kızlar 1500 metre ve erkekler 2000 metre olmak üzere 2 kategoride düzenlenen koşu sonucunda; Kızlarda; 1.'liği Fatma Kılınç Yunus Emre Anadolu Lisesi, 2.'liği Elif Yılmaz Yunus Emre Anadolu Lisesi 3.'lüğü Pelin Etki Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi aldılar.

Erkeklerde ise, 1.'liği Ömer Aykaç Yunus Emre Anadolu Lisesi 2.'liği Soykan Berke Kındır Halk Eğitim Merkezi (Açık Öğretim Lisesi ) 3.'lüğü Hasan Küçükkaya Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi kazandılar.

Yarışma sonucunda 1. olanlara akıllı saat, 2. olanlara dijital saat, 3. olanlara ise kol saati ödülü verildi. Dereceye girenlere ödüllerini Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri verdiler.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen 100. Yıl Koşusu ile ilgili şunları söyledi; “Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle lise ve dengi okullar arasında 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu düzenledik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederim. Ödüller için Serik Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.'

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi