Cumhuriyet Halk Partisi Serik Belediye Başkan aday adayı CHP'li meclis üyesi Mustafa Akın adaylık başvurusunu yaparak açıklamalarda bulundu.

CHP Serik Belediye Başkan aday adayı Mustafa Akın aday adaylığı başvurusu sonrasında CHP Serik İlçe binası önünde bir açık hava toplantısı ile açıklamalarda bulundu. CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, yönetim kurulu üyeleri, CHP’li eski ilçe ve belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar Akın aday adaylığı açıklamasına iştirak ettiler.

Çimen, “Çıktığı Bu Kutlu Yolda Başarılar Diliyorum”

Açılış konuşmasını yapan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen; “Kıymetli Cumhuriyet Halk partililer hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantımızın amacı aday daireye başvurusu adayımız Mustafa Akın’ın başvurusu içindir. Cumhuriyet Halk Partisi Serik belediye başkan aday adayı olan Mustafa kardeşimizi bu üstün cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum. Mustafa Akın aday adaylığı başvurusu yapan 4. arkadaşımızdır. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum teşekkür ediyorum.” dedi

Akın, “Tecrübelerimi Serik İçin Kullanmak İstiyorum”

“Sevgili Serikli hemşerilerim, bugün burada Serik için, Serik’e umut olmak için, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi Serik belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum.

Önce sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. İsmim Mustafa Akın. İlk orta ve lise eğitimimi Serik’te aldım. Pamukkale Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum. Evliyim. İki çocuk babasıyım. 25 yıllık İnşaat mühendisiyim, 19 yıllık şirket sahibiyim, 7 yıldır Serik müteahhitler dernek başkanıyım, aynı zamanda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim. Antalya Büyükşehir ve Serik Belediye meclis üyeliği yapıyorum. 25 yıllık inşaat mühendisliği ve Kadriye belediyesinde 14 yıllık imar ve fen işleri müdürlüğü yaparak belediyecilik tecrübelerimi kazandım. Tecrübelerimi sizlerin de desteğiyle Serik için kullanmak istiyorum.”

“Elimi Taşın Altına Koymak İstiyorum.”

“Serik’in yıllardır çözüm bekleyen sorunlarına deneyimli kadrolarla birlikte çözüm üretmek için buradayım. Doğma büyüme bir Serikli olarak Serik’in içinde yaşayan, iş yapan, sorunlarını sıkıntılarını çok iyi bilen birisiyim. Bir tarafında Manavgat bir tarafında Antalya olan, turizmin göbeğinde olup bunun nimetlerinden faydalanamayan, çehresi bir türlü değişmeyen Serik’imizin değişimi ve gelişimi için ben de elimi taşın altına koymak istiyorum.

“Serik’e Hizmet İçin Ben Bu Görevi Yapmaya Talibim.”

“Hayatım boyunca doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermedim Kadriye Belek Boğazkent plan tadilatlarında yapılan haksızlığa Serik halkına yapılan yanlışlığa karşı elimden geleni yaptım. Sadece sahiller konusunda değil tapu sorunu, içme suyu sorunu, trafik sorunu gibi birçok sorunun çözümü için doğruluk ve dürüstlükten ödün vermeden tüm bilgi ve birikimimle Serik’e hizmet için ben bu görevi yapmaya talibim.”

“Serik İçinde Çözüm Bulmak İçin Sizlerin Huzurunda Söz Veriyorum”

“Tüm gayretimle ve heyecanımla gece gündüz çalışarak, Serik halkımızın desteklerini ve dualarını alarak bir olma birlik olma ilkesi ile Serik’e hizmet için yola çıkmak istiyorum. Amacım Serik’in sadece kronikleşmiş sorunlarına çare olmak değil Serik’in dönüşümünü sağlamak Serik’e yepyeni bir vizyon katmak için Serik’imizin çocuklarına gençlerine yaşlılarına dokunacak projeler üretmek. Turizmin potansiyelini Serik’e dönüştürmek, tarımın ticaretin eğitimin kentleşmenin sorunlarına Serik içinde çözüm bulmak için sizlerin huzurunda söz veriyorum.”

“Belediye Başkan Adayımız Üyelerimizin Oyları Belirlenmelidir.”

“Bu vesile ile tüm aday adayı arkadaşlara başarılar dileriz. Ayrıca birlik bütünlük içinde seçimlere girebilmemiz için partiye kayıtlı üyelerimizin oyları ile belediye başkan adayımız belirlenmelidir. Şahsım adına üye bazlı yapılacak olan bir ön seçimde aday kim çıkarsa çıksın, başkan adayının arkasında hiçbir karşılık gözetmeden seçimlere kadar maddi manevi çalışacağıma söz veriyorum. Söz uçar yazı kalır diye de bu konu ile ilgili dilekçemi ilçe başkanlığımıza teslim edeceğim.”

“Hep Birlikte Biz Bu İşi Başaracağız.”

“Kendimi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ve ilkeleri doğrultusunda milletini seven ülkesine ve milletine bağlı sosyal demokrat değerlere yürekten inanan çağdaş, Laik bir devletin önemini kavrayan, kişisel dini inançlara saygı duyan, özgürlük ve bağımsızlık konularına büyük bir titizlikle önem veren, bir birey olarak görüyorum. Aksu çayı ile Köprü çayı arasında biriz ve beraberiz. Hep birlikte biz bu işi başaracağız.”

Haber: Osman Türkçe

ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Editör: OSMAN TÜRK