Serik Kahramanmaraşlılar Derneği, 6 Şubat Depremlerinin yıldönümünde anma programı düzenliyor.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneği, yarın 6 Şubat 2024 Salı günü saat 20.00’da Serik Belediyesi Konferans Salonu’nda 6 Şubat Depremlerinin yıldönümünde münasebetiyle bir anma programı düzenliyor.

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan program Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız’ın konuşması ile devam edecek. Kuranı Kerim tilaveti ve dua sonrasında program şiirlerin okunması ve protokol konuşmaları ile devam edecek. Sinevizyon gösterimi sonrasında program plaket taktimi ile sona erecek.

Bütün vatandaşları anma programına davet eden Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız; “Yarın 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü. Bu sebeple Serik Kahramanmaraşlılar Derneği olarak Deprem Şehitlerini Anma Programımızı düzenleyeceğiz. Serik’te yaşayan vatandaşlarımızı bu özel güne davet ediyoruz. Bir kez daha depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yararlılarımıza şifalar diliyoruz.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN