Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü Fen Lisesi'nin öğrencileri 20 hafta süren eğitimlerini başarıyla tamamlayarak İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenen ve 68 takımın yarıştığı CSI EDUCATION 7. Sezon Türkiye Turnuvası'nda, 2 ödül kazandı.

Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor

1000056700 800X438

Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü Fen Lisesi yetkilileri elde edilen başarı ile ilgili olarak şu bilgileri verdiler; “Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü Fen Lisesi'nin gururlu öğrencileri, ülke genelinde düzenlenen prestijli bir yarışmada başarılarıyla adından söz ettirdi. Okulun CSI takımı Ursa Major, Ekim ayından itibaren 20 hafta süren eğitimlerini başarıyla tamamlayarak İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenen ve 68 takımın yarıştığı CSI EDUCATION 7. Sezon Türkiye Turnuvası'nda, muazzam bir performans sergileyerek 2 ödül kazandı.

Bu büyük başarıyla ilçelerine hem "Olay Yeri İnceleme Uzmanlığı" birinciliği hem de genel kategoride Türkiye birinciliği ödüllerini getiren Ursa Major, adeta rakiplerine fark atarak zirveye yerleşti. Geçen senede olduğu gibi bu yıl da Türkiye birinciliğini elde eden takım, üst üste ikinci kez bu prestijli başarıya imza attı. Ödüllerini almak üzere İzmir'den Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü'ne gelen Sayın Hasan Özelce ve Sayın Şule Ersevgin, öğrencileri tebrik etmek ve başarılarını kutlamak için okula ziyarette bulundular.

1000056701 800X482

Kurucu Temsilcimiz Sayın Halil Alkan ve Kampüs Müdürümüz Sayın Mustafa Levent Arat, bu büyük başarıda emeği geçen takımın koordinatörü olan Sayın Esra Erkan’a, tüm öğrencilere ve destek veren herkese teşekkür etti. Bu zafer, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesinin yanı sıra, okulun eğitim anlayışının ve öğretmenlerin özverili çalışmasının da bir yansıması oldu. Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü, öğrencilerini sadece akademik değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da en iyi şekilde yetiştirerek geleceğe hazırlamaya devam ediyor.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK