Etkinlik boyunca öğrenciler sanat, spor ve akademik etkinliklerde bir araya geldiler ve birbirleriyle etkileşimde bulundular. Resim yapma, müzik dinleme, spor yapma ve çeşitli atölye çalışmalarına katılma gibi faaliyetlerle öğrenciler birlikte keyifli zaman geçirme fırsatı buldular.

Ancak etkinliğin en dokunaklı anları, öğrenci ve öğretmenlerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle yaşandı. Bu anlarda, öğrencilerin ve öğretmenlerin yüzlerindeki mutluluk ve dostluk etkinliğin önemini ve dayanışma ruhunu yansıtıyordu.

AK Parti  Aşure Dağıttı AK Parti  Aşure Dağıttı

B 450X600

Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü Kurucu Temsilcisi Sayın Halil Alkan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; "Özel çocuklarımızı misafir etmekten onur duyuyoruz. Kapımızın tüm halkımıza açık olduğunu belirtmek isterim. Özel çocuklarımıza sadece bir haftalığına değil, tüm yaşamları boyunca destek olmak için azami özen gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Kampüs Müdürü Sayın Levent Arat da özel çocukların hayatlarını kolaylaştıracak alanların sadece okullarda değil, tüm sosyal hayatımıza uygulanması gerektiğini vurgulayarak; "Toplum olarak özel çocuklarımıza karşı daha duyarlı olmalı ve onlara destek olmalıyız." şeklinde konuştu.

C 476X600

Bu anlamlı etkinlikte öğrenci ve öğretmenler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiklerinde, öğrencilerin ve öğretmenlerin yüzlerinden mutluluk ve dostluk akıyordu. Bu kareler, engelli bireylerin toplumda tam birer birey olarak kabul edilmesinin ve fırsat verilmesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK