Farklı alanlarda öğrencileri destekleyen Serik Belediyesi kütüphaneye gelerek ders çalışan öğrencilere çorba ve çay ikramı da yapmaya başladı.

Serik Belediye Başkanlığı Millet Kütüphanesi’ne ders çalışmaya gelen öğrencilere ücretsiz çorba ve çay ikramında bulunuyor.

Serik Millet Bahçesi içerisinde bulunan Millet Kütüphanesi’nde ders çalışmaya gelen üniversite ve lise öğrencilerine Serik Belediyesi saat 09.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorba ve çay dağıtımı yapılıyor.

Zaman zaman Millet Kütüphanesi kafeteryasında öğrencilerle bir araya gelen Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, öğrencilerin istek ve şikayetlerini de dinliyor.

 

Aputkan, “İkramlarımız Aralıksız Devam Edecek”

Konuyla ilgili açıklama bilgi veren Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan şunları söyledi; “Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksek Okulu ve Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerine ailelerini ziyaret etmeye gitmek isteyenlere bir defaya mahsus biletlerini alıyorduk. Bu konu ile ilgili daha önceden onlara sözümüz vardı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da onu devam ettiriyoruz. Bunun yanında da öğrencilere bir çorba borcumuz vardı. O çorba borcumuzu da ödeyelim dedik. 40 yıl önce bizde öğrencilik dönemi yaşadık. Öğrencilik dönemini çok iyi bilirim. Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen öğrencilerin en sıkıntı çektikleri konu yemek konusudur. Belediyemizin sadece görevi yol, park, bahçe yapmak değildir. Öğrencilerimiz ilçemizde misafirlerimizdir. Amacımız öğrencilerimize ilçemizi sevdirmek. Dolayısıyla evlatlarımızın güler yüzlerini görmek bizi çok memnun ediyor. Bu bizim görevimiz. Öğrencilerimiz bunu hak ediyor. Onlar bizim ülkemizin geleceğidir. Böyle dokunuşlar yapılması gerektiğine inanıyorum. Çorba ikramımız aralıksız devam edecek.”

Öğrenciler de yapılan hizmetten dolayı Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a teşekkür ettiler.

Haber: Osman Türkçe

AK Parti  Aşure Dağıttı AK Parti  Aşure Dağıttı

belediye (4)belediye (3)belediye (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN