ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı içerisinde yer alan Koku Bahçesi ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. Bahçede 10 farklı aromatik bitki bulunuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Doğal Yaşam Parkı içerisinde yer alan Koku Bahçesi, lavanta, adaçayı, biberiye gibi 10 farklı tıbbi ve aromatik bitki türünü barındırıyor. Bitkilerin tanıtımını yapmak ve kullanımını teşvik etmek amacıyla kurulan 'Koku Bahçesi'nde ziyaretçilere bahçede yetiştirilen bitkilerden ikram ediliyor. Ziyaretçiler böylece doğal ürünlerle daha yakından tanışma fırsatı buluyor.

Yaz Sıcağı Bu Kadar Yakmadı Yaz Sıcağı Bu Kadar Yakmadı

Ramazan Savaş İlkokulu 2'nci sınıf öğrencileri, bu özel bahçede tıbbi ve aromatik bitki dikimi yaparak hem teorik bilgilerini pratiğe döktü hem de doğayla iç içe eğitim alma şansı buldu. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin bitkilerle doğrudan etkileşim kurmalarını sağlayarak eğitimlerine katkıda bulunuyor. DHA

Büyükşehir'in 'Koku Bahçesi' İlgi Görüyor (7)Büyükşehir'in 'Koku Bahçesi' İlgi Görüyor (6)Büyükşehir'in 'Koku Bahçesi' İlgi Görüyor (5)

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN