31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Serik Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Prof. Dr. Ramazan Çalık, çalışmalarını sürdürüyor.

2014-2019 dönemi Serik Belediye Başkanlığı yapan Prof. Dr. Ramazan Çalık, aday adaylığı sürecinde Serik’te yoğun bir şekilde vatandaşlarla görüşürken; Ankara’da da hem Ak Parti Genel Merkezi’nde hem de TBMM’de ziyaretlerde bulundu.

Parti Genel Merkezi’nde yöneticilerle görüşen Çalık, TBMM’de ise Ak Parti milletvekilleri ile istişarelerde bulunduğunu belirtti.

Serik Emniyeti'nden Huzur Uygulaması Serik Emniyeti'nden Huzur Uygulaması

‘Hep birlikte yeniden’ Haydi Serik Bir Daha’ diyerek yola çıkan Çalık, Serik’te esnaf ve vatandaş ziyaretlerini ise aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Serik Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık; “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir Beyefendi’yi ve Antalya Milletvekillerini ziyaret ettim. Serik’te ise vatandaşlarımızdan şahsımıza büyük bir teveccüh var. Bu bizi gerekten çok mutlu ediyor ve daha da aşkla çalışmamızı sağlıyor.” dedi

Serik’te yarım kalan projeleri tamamlamak ve yenilerini hayata geçirmek istediğini belirten Çalık sözlerini şöyle bitirdi; “2024-2029 döneminde ilçemizi Akdeniz’in ve ülkemizin yıldızı yapmak amacı ile yola çıktık. 2014’te başladığımız ve Serikli hemşerilerimizin gönüllerinde yer eden projelerimizin devam ettirmek, yarım kalanları tamamlamak ve yeni projeleri hayata geçirmek amacı ile çalışıyoruz. Hedefimiz Serik’i ‘Türkiye Yüzyılı’ ile buluşturup Akdeniz’in ve ülkemizin yıldızı yapmak. İnşallah ortaya koyacağımız vizyon ve projelerle Serik’i Akdeniz’in Yıldızı yapacağız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK