31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için resmi mitingler Çınaraltı Meydanı’nda Yeniden Refah Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık ile başladı. Çalık’ın mitingine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özkurt, Serik İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

2 800X533-5

‘İnşallah Bizim Zaferlerimizle Birlikte Sayın Genel Başkanımız Da Ülkemizin Başkanı Olur’

Yeniden Refah Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “31 Mart akşamı zaferle taçlandıracağız. Serik tarihinde, ilçe tarihinde, siyasi tarihinde bir genel başkan, ilk defa bir final mitingine geliyor. Kendisinden Allah razı olsun. Bizi yalnız bırakmadı onurlandı. Kendisine müteşekkiriz. İnşallah bizim zaferlerimizle birlikte sayın genel başkanımız da ülkemizin başkanı olur. Bunu dört gözle bekliyoruz. Bu seçimde hep birlikte bunun için mücadele edeceğiz. Sadece belediyeler için değil, gelecek seçim için bugün mücadele edeceğiz.”

D S C 0025 800X531-1

‘Başarılı Bir Belediye Başkanlığı Yaptık’

“2014-2019 yılları arasında Serik ilçesinde başarılı bir belediye başkanlığı yaptık. İşletme Fakültesi’nin açılmasını sağladık. Şu yol tek şeritliydi. Burada eski jandarma binası vardı. Yolu genişlettik. Herkesin beklentisi, bu caminin yenilenmesiydi. Köhne bir cami vardı bize nasip oldu. Belediyenin önünde insanlarımızı rahatlıkla yürüyüp oturabileceği uzun bir park alanı yaptık. Neresi ne isterse onu yaptık Serik-Belek arasındaki duble yolu biz yaptık. Bize nasip oldu. Kız derenin üzerinin kapatılıp yol açılmasını biz sağladık. Atatürk Caddemiz vardı.  O bizim zamanımızda yapıldı. Biz halkımızla kaynaştık. Ama siyaset baronlarıyla kaynaşmadık. Onların beklentileri farklıydı. Bizim beklentilerimiz farklıydı. Bizim beklentilerimiz halka hizmet hakka hizmettir. Ama onların beklentileri malumunuz Serik sahilleriydi. 2 tane alt geçidi, üst geçidin yapılmasına vesile olduk. Onlar bizden sonra bir tane yaptıramadılar. Bizden sonra beş yıl boyunca çakamadılar.”

D S C 0011 800X531

‘Biz Sizin Başkanınız Olacağız. Onlar Siyaset Baronlarının Başkanı Olacak.’

“Torpilli tepeden birini getirdiler önümüze belediye başkanı yaptılar. Serik’in son 5 yılını heba ettiler. Bunlar yalan değil hepsi doğru Siyaset için bir kelime yalan söylemeyeceğiz. Ama onlar ne yaptılar? Sahildeki Serik halkının plajlarına oteller yaptılar. Onlar ne yaptılar? Ramazan Çalık başkan olmasın, sahile çökelim dediler ve çöktüler. Ama biz başkan olursak geri kalanları vermeyeceğiz. Serik ovasını Serik’in hazinesini onlara yedirmeyeceğiz. Biz sizin başkanınız olacağız. Onlar siyaset baronlarının başkanı olacak.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK