LGS'de Antalya'dan 11 Türkiye Birincisi Çıktı LGS'de Antalya'dan 11 Türkiye Birincisi Çıktı

Tekeli Anaokulu ve Tekeli İlkokulu’nun birlikte gerçekleştirdiği Eko Okul ve Okullarda Orman Programları yılsonu sergisi yapıldı.

Tekeli Anaokulu ve Tekeli İlkokulu’nun birlikte gerçekleştirdiği Eko Okul ve Okullarda Orman Programları yılsonu sergi açılışı, geri dönüşüm defile gösterisine, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Eko Okul ve Okullarda Orman Programları kapsamında Çevre bilinci, biyo çeşitlilik, iklim değişikliği, çöp-atık geri dönüşüm üzerine çalışan öğrenciler yıl boyunca uyguladıkları plan doğrultusunda etkinliklerini sergilediler.

Okul yetkilileri yılsonu sergisi ile ilgili olarak şu bilgileri verdiler; “Geri dönüşüm malzemelerinden müzik-ritim aletleri, akıl oyunları, marakaslar, bez çanta tasarımları, organizerler, kedi-köpek kulübeleri, sokak hayvanları için su-mama kapları, çorap kuklalar ve bez bebekler, nesli tükenmekte olan hayvanların yaşadığı yerlerin üç boyutlu çalışmaları, kompost çalışmaları, oyuncak tasarımları, oluşturdukları hobi bahçelerinden getirdikleri örnek çalışmalar, kalemlik, kumbara gibi tasarımlar ilgiyle karşılandı. Öğrencilerimizin aileleriyle birlikte geri dönüşüm malzemelerle çalıştıkları kostümler çok beğenildi. Çalışmalarımıza heyecanla katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize velilerimize çok teşekkür ederiz.”

Haber: Osman Türkçe

Eko (1)Eko (2)Eko (4)Eko (5)Eko (6)Eko (7)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN