Serik’te 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle 25 bin 862 öğrenci karne almanın heyecanını yaşadı. Tekeli İlkokulunda düzenlenen törene Kaymakam Dr. Cemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, okul müdürü ve öğretmenler katıldı.
Etkinlikte anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine karneleri katılımcılar tarafından verildi. Kaymakam Şahin ve 1. Sınıf öğrencileri birlikte pasta kesti.
Şahin, “Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum”
2024-2025 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile ilgili olarak konuşan Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin şunları söyledi; “2024-2025 eğitim ve öğretim yılının sonuna geldik. Karne dağıtım törenine katılarak sınıflarda öğrencilerin karne heyecanına şahit olduk. İlçemizde bütün kademeler itibarı ile yaklaşık 1800 civarında öğretmen, 25 bin 862 civarında öğrencimiz var. Geride bıraktığımız sürece baktığımızda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz çok çaba sarf ettikleri bir dönem yaşadılar. Eğitim ve öğretim yılı açısından ele aldığımızda öğretmen ve öğrencilerimiz açısından ilimizde ve ilçemizde başarı dolu bir yıl oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize sorunsuz bir dönem bırakmayı sağladılar. Ben öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Yarın yapılacak Serik’te yapılacak YKS sınavında 11 okulumuzda sınava girecek 3 bin 500 civarındaki öğrencilerimize başarılar diliyorum.”
Haber: Osman Türkçe