2023-2024 Oku Sporları Sezonu Yıldız Kızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Cumalı Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencisi Ebru Öztürk gülle atmada Türkiye 4.’sü olarak Serik’e bronz madalya ile döndü.

Ebru Öztürk ile birlikte Cumalı Ortaokulu’nun 4 öğrencisi ilk olarak Antalya Yıldız Kızlar il birinciliğinde ilk 4’e girerek başarılı olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardı.

Bugün Konya’da yapılan özel öğrenciler Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda gülle atmada bronz madalya kazanan Ebru Öztürk ayrıca, 100 metre koşuda Türkiye 7.’si oldu.

Şampiyonada Antalya’yı temsil eden Cumalı Ortaokulu’ndan Azra Nur Köse ise 100 metrede Türkiye 9.’su oldu. Yine 100 metrede yarışan Yusuf Aydemir ise 10.’luk derecesi elde etti. Aynı mesafede yarışan özel öğrencilerden Okan Erdaldal ise 15. Oldu.

5 666X505

Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir” Taş: “Demokrasiye Vurulan Bir Darbedir”

Elde edilen başarılarla ile ilgili olarak Cumalı Ortaokulu Müdürü Mustafa Var şu bilgileri verdi; “Antalya’da dereceye giren 4 öğrencimizle katıldığımız Konya Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda özel eğitim sınıfı öğrencilerimizden Ebru Öztürk, Yıldız Kızlarda Türkiye 4.’sü olarak madalyasını almıştır. Öğretmenlerimiz Betül Ersoy ve Adil Aykan’a katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK