Esnafın yeni Başkanı Umut Güzel; “7 gün 24 saat Allah izin verirse biz de esnafımızın yanında olacağız, esnaflarımızın hizmetinde olacağız.”

 

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş’ın Serik Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmesinin ardından toplanan yönetim kurulunda yapılan seçim sonrasında başkanlığa Umut Güzel seçildi.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 11 kişilik yönetim kurulunda 4 üyenin katılmadığı seçimde Güzel, 6 oy alarak oy çokluğu ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı oldu. Başkanlığa seçilen Umut Güzel, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gazetecilerle bir araya gelerek açıklama yaptı. Toplantıda Güzel’e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

“Esnaf Kardeşlerimizin Hepsi İle Tek Tek Görüşeceğiz”

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Recep Savaş, ‘Bir hayalimiz var bir hevesim var’ dedi. Belediye Başkan aday adaylığı için kanunen görevinden istifa etmesi gerekiyordu. Kendisi hem buradan hem de Bölge Birlik yönetiminden istifa etti.

Bu süreçten sonra da yönetim kurulu kararı ile demokratik bir seçim uygulanması gerekiyordu. 11 kişilik yönetim kurulu üyelerimizden 6 oy bize çıktı 1 oy arkadaşımıza çıktı. Diğer arkadaşlarımız katılmadı biz de saygı gösterdik. Yönetim kurulu üyelerinin oyu ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak görevlendirildim.

Bundan sonra bir dahaki dönem seçimlerine kadar inşallah hep birlikte beraberiz. İnşallah bu süreçten sonra sizlerin de desteğini bekliyoruz. Daha yeni bir başkanız. Recep Başkanımızın yönetiminde yıllardır görev yaptım ama başkanlık farklı, yönetim farklı. Esnaf kardeşlerimizin hepsi ile tek tek görüşeceğiz, gideceğiz. Bir eksiklikleri olursa 7 gün 24 saat Allah izin verirse biz de esnafımızın yanında olmaya çalışacağız, onların yanlarında olacağız, hizmetinde olacağız.”

 

Yeni Yönetim Şu İsimlerden Oluştu

Oda Başkanı Umut Güzel, Başkan Vekili Mesut Avşar. Üyeler, Ahmet Ersöz, Cafer Sargın, Erdal Yılmaz, Ali Al, Cafer Gündoğdu, Hüsamettin Temiz, Soner Sarıboğa, Süleyman Hoda, Osman Mert,

Denetim Kurulu, Muhammet Tosun, Mete Erdem, Yunus Ergin

Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN