Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği tarafından başlatılan, ‘Askıda bir pide, siz de katılın bize’ kampanyası 7. Yılına ulaştı.

Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği yönetim kurulunun 2018'de başlattığı ‘Askıda bir pide, siz de katılın bize’ paylaşma etkinliği bu yıl 7. yılında yine Ramazan ayının ruhuna uygun olarak paylaştırmaya ve kaynaştırmaya devam ediyor.

Tes Pide (1)-1

TES Serik’in, ‘Askıda bir pide, siz de katılın bize’ kampanyasına; Yağcılar Ekmek, Akınlar Ekmek, Karadeniz Fırın, Isparta Unlu Mamulleri fırını, yeni açılan Serik Belediyesi fırını ve büfeleri destek veriyor. Vatandaşlar bu fırınlardan ekmek ve pide olarak kampanyaya katılabiliyorlar.

Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği kampanya ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Yedi güzel insanın 2018'de bir araya gelerek Ramazan ayını Serik’te hissedilmesi için yaptığı sosyal etkinlik projesini Serik Türk Eğitim Sendikası olarak başlattığımız, ‘Askıda bir pide, siz de katılın bize’ paylaşma etkinliğimizin bu yıl 7.'incisini hep birlikte maneviyat iklimi içeresinde gerçekleştiriyoruz.

Mübarek ramazan ayında paylaşma ve yardımlaşmayı en yoğun yaşayacağımız bir aydayız.

Emeğin ve ekmeğin değerini en iyi bizler biliriz. Ramazan yardımlaşma dayanışma ve bereket ayıdır. Türk Eğitim Sen. Serik Temsilciliği olarak alım gücü az olan canlarımıza bir lokma ekmek olmak, aş olmak için öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımızla birlikte siz yardımsever Serik halkımızla el ele vererek gerçekleştireceğiz. Bizim için ramazan paylaşmaktır, muhabbettir, mukâbeledir.

Etkinliğimize destek veren, Yağcılar Ekmek, Akınlar Ekmek, Karadeniz Fırın, Isparta Unlu Mamulleri fırını, yeni açılan Serik Belediyesi fırını ve büfelerinden ekmek ve pide alarak destek olabilirsiniz. Ramazan ayımız hepimize hayırlara vesile olsun inşallah.”

Haber: Osman Türkçe

Tes Pide (6)Tes Pide (5)Tes Pide (4)Tes Pide (3)Tes Pide (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN