Antalya'dan Serik'e kadar geniş bir alanda yayılan ve sayıları 1000'i aşan mirasçılar Osmanlı Devleti zamanında dedelerinde kalan miras için toplanıyor.

Keleşoğlu Danışmanlık firması sahibi Faruk Keleş Cumartesi günü yapılacak olan bilgilendirme toplantısının mirasçılar için büyük bir adım olacağını açıkladı.

Osmanlı döneminde 1800'lü yıllarda Antalya'da yaşayan iki kardeş Ömer ve Süleyman Ağa ile amca çocukları Zeynel Ağa ve bu kişilerin çocukları arasında evlilik yaşadığı Arap Süleyman'a ait olduğu öne sürülen milyarlarca lira değerindeki arazilerle ilgili süreci mirasçılar adına takip eden Keleşoğlu Danışmanlık bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Keleşoğlu Danışmanlık firması sahibi Faruk Keleş konu ile ilgili olarak verdiği bilgide; ''3 Mart Cumartesi günü ANFAŞ Antalya Expo Center Salon 1'de 13.00-17.00 saatleri arasında Süleyman Ağa, Ömer Ağa, Arap Süleyman, Şeyh Ali, Tekelioğulları, Baltalar sülalelerinin bilgilendirme ve mirasçılar arasında karar alma toplantısı yapacağız. Bahsi geçen sülalelerin bunca zamandan beri birbirlerinin davalarına müdahil olduklarından dolayı 60 yıldır süren ve mahkemelerde taraf teşkili sağlanamayan bu davaların birlik ve beraberlik içerisinde devam etmesi için mirasçılar için büyük bir adım olacak. Bahsi geçen bütün sülaleleri bu toplantıya bekliyoruz.'' dedi.

Toplantı ve içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.kelesogludanismanlik.com adresinde ulaşabilirsiniz.

Haber Merkezi


 

Editör: Haber Merkezi