Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası üyeleri Antalya Özel Anadolu Hastanelerinde indirimli olarak yararlanacaklar.

Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası ile Antalya Özel Anadolu Hastaneleri arasında gerçekleştirilen anlaşma ile oda üyelerine hastane hizmetlerinde yüzde 15’lik bir indirim sağlandı.

Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Akıllı yapılan anlaşma ile üyelerine hastane hizmetlerinde bir indirim sağlandığını belirterek şu bilgileri verdi; “Odamız ile Antalya Özel Anadolu Hastaneleri arasında gerçekleştirilen hizmet protokolü gereği odamızın üyelerinin kendileri ve birinci derece yakınlarının faydalanabilecekleri tetkik ve tedavilerde %15 indirim imkanı sağlanmıştır. Hizmetlerden faydalanmak isteyen üyelerimiz odamıza kayıtlı olduğunu gösteren belge ile indirimden faydalanabilirler. Odamızdan üye kartı almak isteyen üyelerimiz 2 adet fotoğraf ile odamıza müracaat edebilirler. Anadolu Hastanesine de üyelerimize vermiş olduğu hizmetten dolayı Teşekkür ederiz.”

Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, oda üyelerinden Mehmet Yavuz’a da oda üye kartını taktim ederek; “Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanlığı ve Özel Anadolu Hastaneleri ile %15'lik Tedavi ve Tetkiklerde yapılan indirimden faydalanması ve oda üyeliğini beyan etmesini gösteren oda üye kartını Mehmet Yavuz esnaf arkadaşımıza taktim ettik. Şimdiden geçmiş olsun.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi