ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Akdeniz Üniversitesi ve KalDer işbirliğiyle düzenlenen 'Sürdürülebilir Gelecek' konulu toplantı, 21 Ekim Perşembe günü saat 10.00'da Webinar üzerinden gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmalarını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, KalDer Başkanı Yılmaz Bayraktar ve Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker'in yapacağı toplantının ilk oturumunun başlığı; 'Testi Kırılmadan: Sürdürülebilirlik.'

KalDer üyesi Ali Gizer'in moderatörlüğünde gerçekleşecek oturumda Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz ve ORAGRO Tarım Yönetim Kurulu Bakanı Mehmet Çiçek birer konuşma yapacak.

Yönetim Danışmanı Celal Seçkin'in moderatörlüğünü üstlendiği 'VUCA Dünyasında Yönetim' başlıklı oturumda ise Dr. Ömer Özkan, Haluk Gözüyılmaz ve Aykut Alp Yılmaz konuk konuşmacı olacak.

Toplantının üçüncü oturumunun konusu; Pandemide Kurumsal Yılmazlık: Turizm (Resilience). Akdeniz Üniversitesi Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörü Cem Sakarya'nın moderatörlüğünü yapacağı oturumda turizmciler Cahit Şahin, Ali Kızıldağ, Ramazan Aslan ve Tolga Cömertoğlu birer konuşma yapacak.

Toplantı, Orhan Aztekin'in 'Organik Tarım' konusunu sunacağı özel oturumla sona erecek. DHA

Editör: Haber Merkezi