Gedik Mahallesi’ne yeni bir ilkokul inşaatı başlıyor.

Eğitim öğretim kalitesini artırmak için eksik derslik sayısını hızla tamamlama çalışmaları süren Serik’te yeni bir ilkokul projesi daha hayata geçiyor. İlçenin nüfusu en hızla artan mahallerinden olan gedik Mahallesi’nde 24 derslikli bir ilkokul yapılacak.

İhale süreci tamamlanan yeni Gedik İlkokulu’nun teme atma çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Gedik Mahallesi’nde yeni yapılan anaokulunun hemen yanında yapılacak olan ilkokulun arsa alanı yaklaşık 7 dönüm.

Bodrum artı 4 kattan oluşacak olan yeni ilkokul yaklaşık bin metrekareden oluşacak. Yaklaşık 800 öğrencinin aynı anda eğitim görebileceği ilkokulda öğrencilerin ihtiyacını karışılacak her türlü donanımın bulunacağı belirtiliyor.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gedik Mahallesi’ne yapılacak olan yeni okul projesini geçtiğimiz günlerde, “2022 yılı Temel Eğitim Kurumları Yapım Programımız kapsamında Serik İlçemizin Gedik Mahallesi’nde yapılacak olan 24 derslikli ilkokul inşaatı projemizin ihale süreci tamamlanmıştır. İlçemize hayırlı olsun.” paylaşımı ile duyurmuştu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi