Bodrum Havalimanı’nda Araç Kiralamak Artık Daha Hesaplı

Türkiye'nin güneybatı kıyısında ve Muğla ili sınırları içinde yer alan Bodrum, dünyanın en popüler tatil yerlerinden biridir. Muhteşem denizi, doğal güzellikleri, çam ormanları, tabiat parkları, koyları ve plajları, lüks tatil köyleri ve otelleri, restoranları, gece kulüpleri ve alışveriş alanlarıyla Türkiye'nin en popüler turistik yerlerinden biridir.

Bu sebeple insanlar bu muhteşem yerin her köşesini ziyaret etmek istiyor. Araç kiralama, daha uygun olması ve Bodrum'un tüm detaylarını görme şansı sunması nedeniyle kişiler için en çok tercih edilen seçenek gibi görünüyor. Veriler de bu görüşü doğruluyor. Bodrum Havalimanı’nda araç kiralama artık yerli ve yabancı turistlerin bir numaralı tercihi oldu.

Bodrum’a En Çok İngiliz Turistler Geliyor

Avrupalı turistlerin en çok tercih ettikleri yerlerden biri Bodrum. Bu turistlerin başını İngiltere’den gelenler çekiyor. İngiltere’yi ise sırasıyla Rusya, Polonya, Almanya, Hollanda, Ukrayna ve Belçika takip ediyor.

Çeşitli yerlerden Bodrum’a gelen bu turistlerin önemli bir kısmı Bodrum Havalimanı’ndan araç kiralama yaparak tatillerinin keyfini çıkarıyor.

Turistler Bodrum Tatili Rotalarını Kendileri Oluşturmak İstiyor

Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistler tatilleri boyunca bir tur şirketine veya bir rehbere bağlı kalmak istemiyorlar. Tek bir plaja bağlı kalmayıp Bodrum’un farklı plajlarını deneyimlemek isteyenler araç kiralama seçeneğine başvurup istedikleri zaman istedikleri plajda keyifli zaman geçiriyorlar.

Bunun yanı sıra Bodrum’a gelen turistler sadece denize girip güneşlenmek için gelmiyorlar. Bodrum’da bulunan Bodrum Kalesi, Bodrum Antik Tiyatro, Halikarnas Mozolesi, Madnasa, Iassos, Pedasa ve Myndos Antik Kentleri turistlerin ilgi odağında bulunan tarihi yerler olarak göze çarpıyor. Bodrum Havalimanı’ndan araç kiralama yapan turistler, hem denizin, kumsalın ve güneşin keyfini çıkarıyor, hem de Bodrum’da bulunan birbirinden güzel tarihi yerleri gezme fırsatı buluyorlar.

Bodrum Havalimanı’nda Araç Kiralama Yoğunluğu Oluştu

Tatillerine bir an önce başlamak için yerli ve yabancı turistler uçakla Bodrum’a geliyor. Hız kesmemek için ise Bodrum Havalimanı’ndan araç kiralama yaparak tatil yapacakları yerlere gidiyorlar. Bu sebeple bu yaz Bodrum Havalimanı araç kiralama merkezlerindeki yoğunluk geçen senelere göre çok daha fazla oldu. Rent a car firmaları bu yoğun ilgiyi karşılamak adına sıkı çalışıyorlar.

Araç Kiralama Çok Daha Avantajlı

Bodrum Havalimanı’ndan araç kiralama yapmak diğer alternatiflerden çok daha avantajlı bir seçenek olarak gözüküyor. Kısıtlı tatil zamanlarını hızlandırmak ve taksilere çok fazla ücret ödememek adına Bodrum Havalimanı’ndan araç kiralama yapmak tatillerine keyif ve ucuzluk katıyor.

Havalimanından Araç Kiralamanın Avantajlı Yolu

Miniyol, Türkiye genelinde ve Bodrum Havalimanı’nda araç kiralama hizmeti veren, kolay kullanışlı bir online araç kiralama pazarı olarak biliniyor. Miniyol.com ve mobil uygulama üzerinden kullanıcılara araç kiralamayı kolaylaştıran teknolojik bir altyapı sağlayarak araç kiralama sektörünü dönüştürmek için yola çıktılar.

Fiyat avantajı ve farklı araç kiralama şirketlerini karşılaştırma imkânı, Bodrum Havalimanı'nda araç kiralamayı her koşulda kolaylaştırıyor.

Editör: Haber Merkezi