Akdeniz Yükseliş Koleji birinci sınıf öğrencilerinin Okuma-Yazma Bayramı 19-21 Ocak tarihleri arasında yapıldı.

Yükselişli birinci sınıf öğrencileri okuma-yazmayı öğrenmenin heyecanı ve coşkusuyla bir birinden değişik, eğlenceli sunumlarıyla ailelerinin gönüllerini fethettiler. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği programlar, kolejin kültür salonunda yapıldı.

Gösterilerin ardından konuşan Akdeniz Yükseliş Koleji Müdürü Akif Uyanık; okumanın insan hayatında önemli dönüm noktaları olduğunu belirterek; “Okumayı öğrenme bu dönüm noktalarından biridir ve belki de en önemlisidir. Biz de bunun bilincinde olarak bugünü onlar için daha anlamlı kıldık.”dedi.

Birinci Sınıf öğrencilerinin Okuma Bayramlarına emeği geçen tüm öğretmenlere ve Birinci Sınıf Öğretmenleri Hüseyin Demir, Gülümser Erkuş ve Fadime Can'a teşekkür eden Uyanık okula bu yıl başlayan öğrencilerin kısa zamanda okuyup yazmayı öğrenmelerinin kendilerine mutluluk verdiğini söyledi. Öğrencilerin başarısında okulun olduğu kadar ailenin de rolüne değinen Uyanık, okul-aile işbirliğiyle her şeyin üstesinden gelinebileceğini kaydetti.

Velilerin, miniklerin gösterileriyle eğlenceli bir gün geçirdiği ve çocuklarının yeteneklerini görmenin mutluluğunu yaşadıkları programlar öğrencilere Okuma-Yazma Belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi