Akçaalan İlkokulu öğrencileri de karne heyecanı yaşadılar.

Akcaalan İlkokulu öğrencileri karnenin ve yarıyıl tatilinin başlamasının sevincini coşku ile yaşadı. 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi sebebi ile Akçaalan İlkokulu’nda bir tören düzenlendi.

Düzenlenen karne töreninde konuşan okul müdürü Mustafa Toşur şunları söyledi; “2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini hayırlısıyla kazasız belasız tamamladık. Öğrencilerimiz çok çalıştı ve başarılı oldular. Türkiye geneli ve ilçe geneli yapılan sınavlarda pek çok öğrencimiz başarılı sonuçlar aldılar.

Alınan bu başarılı sonuçlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz: Derin Kadıoğlu Türkiye geneli yapılan deneme sınavı Türkiye birincisi, Gülseren Derin Kadıoğlu ilçe ikincisi, İbrahim Asaf Baysal ilçe beşincisi, Cihangir Gökçe İlçe üçüncüsü, Ali Efe Acar Serik ikincisi oldu. Mustafa Can deneme sınavı ilçe dördüncüsü, Rüzgar Kadıoğlu deneme sınavı ilçe ikincisi, Ali Efe Acar Deneme Sınavı Serik ikincisi oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin madalyalarını takdim ettik.

Ayrıca dördüncü sınıflarda okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimizi de ödüllendirildik. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını dileriz. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize iyi tatiller dileriz. Tatilde iyice dinlenin, ailelerinizle birlikte kitap okumayı da ihmal etmeyin.”

Karnelerin dağıtılması ve başarılı öğrencilerin madalyalarla ödüllendirilmesiyle birlikte öğrenciler 15 günlük tatile çıktılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi