Geçtiğimiz hafta karnelerini, ödüllerini ve hediyelerini alarak tatile çıkan Cumalı Ortaokulu öğrencileri tatillerine mutlu şekilde çıktılar.

Cumalı Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi. Öğrencilere karneleriyle birlikte kitap hediye edilerek tatil dönemini kitap okuyarak değerlendirmeleri hususunda tavsiyelerde bulunan Cumalı ortaokulu öğretmenleri rehberlik ettikleri öğrencilerle tek tek ilgilendiler.

Karne dağıtımı sonrasında okul bahçesinde toplanan öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte karne töreni düzenlendi. Deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler madalya ile ödüllendirildi.

Cumalı Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa Var dönem ortalamalarıyla dereceye giren öğrencilerini takdim ederken onlarla gurur duyduğunu ifade etti.

100 not ortalamasıyla okul birincisi olan Zeynep Miray Mercan, 99,80 not ortalamasıyla ikinci olan Ebrar Sena Karakurt ve 99.06 not ortalamasıyla üçüncü olan Kerim Erol karnelerini, takdir belgelerini ve hediyelerini okul müdürü Var’ın elinden aldılar.

Cumalı Ortaokulu yetkilileri, Cumalı Ortaokulu’nda her şeyin olumlu göstergelere sahip belirterek; sadece akademik alanda değil, sanattan, spora öğrencilerinin iştirak edeceği her alanda iddialı olduklarını ifade ettiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi