Düzenlenen sergi açılışına Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Güzel, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Okudan yaptı. Okudan konuşmasında şunları söyledi; “Açtığımız kurslarla; toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli bir yaklaşımla bireylerin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek örgün eğitim dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan ,hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. Hayat boyu öğrenme; okullar ile sınırlı kalmayan; evde, işte, hayatın her alanında gerçekleşebilen; öğrenmenin 7 den 77 ye her yaşta, sosyal, ekonomik statü ve eğitim seviyesine bakılmaksızın, herhangi bir engel olmadan sürdürülebileceğini gösteren temel kavramlardan biridir.

D S C 0002 800X531-4

Biz de Serik Halk Eğitimi Merkezi olarak kurumsal sloganımız, Akdeniz’den, Toroslara, hayat boyu eğitimde Serik Halk Eğitim olarak belirledik. Muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli iletişim halindeyiz. Bu amaçla Belek sahilinden Torosların zirvesindeki köylere kadar kurslar düzenlemekteyiz. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın 2025 yılını Aile Yılı İlan etmesi dolaysıyla Ailelerimize yönelik kurslar planlanmış ve başarıyla tamamlanmıştır.”

Ağırlaştırılmış Müebbet Verildi
Ağırlaştırılmış Müebbet Verildi
İçeriği Görüntüle

D S C 0028 800X531-4

Konuşma sonrasında müzik dinletisi gerçekleştirildi. Daha sonra İngilizce A1 ve A2 kurslarına tamamlayarak belge almaya kazandığı için 64 yaşındaki kursiyer Şehriban teyzeye Kaymakam Cemal Şahin tarafından belgesi takdim edildi.

Protokolün Atatürk kurdelesini kesmesi sonrasında protokolü göreve tek tek standları keserek kursiyerlerle ürünlerini incelediler.

Haber: Osman Türkçe