Yazar Selma Şahinin ikinci kitabı olan Harun ve Leyla’nın lansmanı yarın yapılıyor.

Hemşire Selma Şahin’in günümüz Türkiye’sinin sosyolojik fonunda anlattığı “Harun ve Leyla” Başlık Yayınları’ndan çıktı. Şahin’in ‘Delice’ isimli romanından sonra yazdığı Harun ve Leyla ikinci kitabı olarak raflarda yerini aldı. Kitap, yarın Serik Otogar arkasında bulunan Antalya Büyükşehir Çok Amaçlı Kültür Salonu’nda okuyucularıyla buluşacak. Saat:18.00-20.00 arasında yazarın kitabı imzalayacağı salonda kitap satışı da yapılacak. Satış ve imza sonrası Es Müzik geleneksel konserini yaparak davetlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Selmaaa (2)

Kitabın arka kapağında yazan: “Anadolu’da muhafazakar bir ortamda yetişmiş, dini inançları oldukça kuvvetli olan Harun ile seküler bir ortamda yetişmiş Leyla’nın üniversitede kesişen yolları ikisini de derin bir uçuruma doğru iter. Çelişkilerin içinde büyüyen aşkları, kaosu da beraberinde getirir. Gençliklerinin tutkusuyla alevlenen aşkları mı kazanacak yoksa ayaklarında bir pranga gibi onları rahat bırakmayan yaşama bakış açıları mı?” notu kitapseverlere merak uyandırıyor.

Yazar Selma Şahin lansmana herkesi davet ederek: “İkinci kitabımı yazarken ülkece yaşadığımız asrın felaketi depremin acısını yaşadım. Hepimizde derin iz bırakan bu felaketi unutmamız mümkün değil. Hemşire olarak ilçemize gelen depremzedelerle ilgilenirken elimizden daha fazla şeylerin gelmemesi çok üzmüştü. Şimdi İkinci kitabımın çıkmasının heyecanını yaşarken depremzede kardeşlerimizin daha fazla  yanında olmak adına bir nebze yardımcı olmak adına kitap gelirimi bağışlayacağım. İnşallah yaklaşan Ramazanla birlikte kolilerimizi dolduracağız. İlçemizde bulunan Kahramanmaraşlılar ve Hataylılar derneği bu aşamada yanımda olacaklar. Kendilerine bu anlamda da çok teşekkür ediyorum. Onlarla gönül bağı kurabilmek adına bu yolda kitabım, ben, sevenlerim ve herkesi bu anlamlı güne bekliyorum.” Dedi. Haber. Osman Türkçe

Selmaaa (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN