Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, ANFAŞ ve Jojo Expo iş birliğinde düzenlenen JOJO Caravanport Antalya & ANFAŞ Outdoor Expo’nun açılış törenine katıldı.

2 800X533-1

Kamp, Karavan ve Tiny House sektör liderlerini buluşturan fuarın açılışında konuşan Kabadayı; “Antalya’nın turizm potansiyeli göz önüne alındığında, bu tür etkinliklerin şehrimiz için taşıdığı önem bir kat daha artıyor. Turizm sektörü, sadece konaklama tesisleriyle sınırlı kalmayıp aynı zamanda bu tesislerin alternatifi, donanımı ve ekipmanlarıyla da büyük bir bütünlük oluşturur. Bu etkinlik, iş dünyasını daha da güçlendirmek ve Antalya’nın turizmdeki liderliğini pekiştirmek adına büyük fırsat sunuyor.” dedi.

5 800X533

Kabadayı’ya Plaket

Açılışın ardından ATSO Meclis üyesi ve ANFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Özden Tezgel, Fatih Kabadayı’ya teşekkür plaketi verdi. Tören sonrası, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, ANFAŞ Yönetim Kurulu üyesi Ziya Özden Tezgel, JOJO Expo Genel Müdürü Hakan Görkem Işım ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere firmaları stantlarında ziyaret etti.

Haber: Osman Türkçe

3 800X533-18 450X600

Editör: OSMAN TÜRK