İyi Parti İl Başkanı Karacan; “Mehmet Başkan'la yol yürümek bizim için de büyük mutluluk. Belediye başkan adayımıza güveniyoruz. Serik’in bütün sorunlarını bildiği gibi çözümleri de onda zaten. İnşallah el birliğiyle memlekete ‘İyi Belediyecilik’ anlayışını getireceğiz.

İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun, İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı gazetemizi ziyaret ettiler.

İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan İyi Parti Antalya olarak Büyükşehir adayı ile birlikte 12 adaylarını açıkladıklarını geri kalan 8 ilçe belediye başkanı adayını da kısa sürede açıklayacaklarını söyledi. Antalya ve 19 ilçeye ‘İyi Belediyecilik’ anlayışını getireceklerini ifade eden Başkan Karacan Mehmet Habalı’nın Serik’e hizmet etmiş bir belediye başkanı olduğunu ve onunla beraber İyi Parti olarak yol yürümenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirtti.

 

50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi 50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi

“Adaylarımızın Hepsi Birbirinden Kıymetli İnsanlar”

İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan açıklamalarında şunları söyledi; “Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı ve 11 ilçe belediye başkan adayımızı açıkladık. Şu ana kadar Antalya’da 12 adayımızı açıklamış olduk. Allah izin verirse geri kalan adaylarımızı da en kısa zamanda açıklayacağız.

Belediye başkan adaylarımızın hepsi birbirinden kıymetli insanlar. Bulundukları ilçelere en iyi hizmeti yapmak adına bu bayrağı hep birlikte yürütebileceğimiz bir öncü olarak görüyoruz başkan adaylarımızı.”

 

“‘İyi Belediyecilik’ Anlayışını Getireceğiz”

“İnşallah el birliğiyle memlekete ‘İyi Belediyecilik’ anlayışını getireceğiz, tanıştıracağız. Kıymetli başkanlarımız da bu hizmetleri vatandaşa göstererek, vatandaşın kralı değil, vatandaşın hizmetkarı olan belediyecilik anlayışını getirecekler. Seçimlere kazanmak üzere girilir, kaybetmek üzere girilmez. Tabii ki biz de iddialıyız. Allah'ın izniyle 19 ilçemize de talibiz. Tabii bu bir teveccüh meselesi, vatandaşımıza kendimizi iyi anlatırsak iyi adaylarımız, meclis üyesi adaylarımız olursa biz bu işin hayırlısıyla memleket için iyi olacağına inanarak yola çıkıyoruz.”

 

“Mehmet Başkan'la Yol Yürümek Bizim İçin Büyük Mutluluk”

“Tabii öncelikle Mehmet Başkan'la yol yürümek bizim için de büyük mutluluk. Serik'te daha önce de belediye başkanlığı yapmış, kendisinin ispatlamış, Serik’e hizmet etmiş bir belediye başkanıyla beraber İyi Parti olarak yol yürümek bizim için de büyük mutluluk. Bunun altını çizmek isterim.”

 

“Başkanımıza Güveniyoruz”

“Belediye başkan adayımıza güveniyoruz. Serik’in bütün sorunlarını bildiği gibi çözümleri de onda zaten. Yani bir belediyenin en önemli kısmı sorunlar, çözüm önerileri, ihtiyaçlar ve projeler. Sayın Başkan bunların hepsine hakim zaten. Allah'ın izniyle ekibiyle beraber vatandaşımızı mutlu edici, onların refah seviyesini arttıracak çalışmaların tamamını yapacak durumda. Bununla beraber de Serik gelecekte daha güzel olur. Bir cazibe merkezi olması açısından da elinden gelenin en iyisini yapacağın projeleriyle beraber halka bunu kısa sürede anlatıp sandıkta da bunun karşılığını alacağına bizim inancımız tam. Başkanımıza güveniyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN