KEPEZ Belediye Meclisi, Antalya'da teleferik kazası sonrası Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasının ardından perşembe günü belediye başkan vekili seçmek için toplanacak.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan günü yaşanan teleferik kazası ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, teleferik hattını işleten ANET'in eski genel müdürü ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile birlikte, ANET Genel Müdür Vekili Ahmet Buğra Samsunlu, mekanik mühendisi Okan Erol, Megatower bakım şirketi sahibi Serdar Tezcan, bakım şirketinin bakım ve otomasyon amiri Serkan Yellice 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan tutuklandı.

Kocagöz'ün tutuklama kararına avukatları itiraz etti. Ancak yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. Antalya Valiliği, tutuklama öncesinde belediye başkan vekili seçilmemesi nedeniyle Kepez Belediye Başkanlığı'na yazı göndererek, meclisin 25 Nisan Perşembe günü toplanmasını istedi. Başkan vekili seçimi maddesi ile tek gündem maddesiyle bir araya gelecek olan meclis saat 14.00'te toplanacak. (DHA)

Korkuteli'nde Ormandaki Atıklar Toplandı Korkuteli'nde Ormandaki Atıklar Toplandı

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN